Contact

De Stichting Voorlichtingsburo Wonen is een initiatief van de Vereniging Comfortabel Wonen, waarbij nagenoeg alle toonaangevende fabrikanten en organisaties uit de keuken-, badkamer en sanitair- en haarden en kachelbranche zijn aangesloten. Met het Voorlichtingsburo Wonen stellen zij zich ten doel om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden om uw wooncomfort te verhogen.

Op de website van het Voorlichtingsburo staat niet alleen heel veel productinformatie, maar kunt u ook doorklikken naar de digitale woonboulevard, informatie en brochures opvragen, het laatste woonnieuws bekijken, bladeren in een digitaal woonmagazine of het woonwoordenboek raadplegen.

Social Media

U kunt ons ook volgen op diverse Social Media! Klik bovenin de website op 1 van de iconen of bezoek onze speciale Social Media pagina’s: Facebook, Pinterest, Twitter en Youtube.

Wilt u meer weten over onze website en diensten of heeft u wellicht een opmerking? Wij horen graag van u. Vul hieronder uw gegevens in en indien nodig hoort u spoedig van ons.

Voorlichtingsburo Wonen, Lisse, secretariaat@cwonen.nl