Woonagenda

mrt
30
do
2017
Beurs Bouw & Wonen 2017 @ Evenementenhal Gorinchem
mrt 30 – apr 1 hele dag

Beurs Bouw & WonenInspiratiepleinen

Beurs Bouw & Wonen is opgebouwd uit verschillende pleinen, bijvoorbeeld ‘Interieur’, ‘Koken’ of ‘Badkamer’. Op deze pleinen worden diverse activiteiten en events georganiseerd. Eromheen staan stands waar u de getoonde producten kunt aanschaffen. Kijk hier voor een actueel overzicht van de pleinen.

Activiteiten

Op en rond de inspiratiepleinen worden verschillende activiteiten georganiseerd.

– Voor alle woningeigenaren: kennis verbreden en verdiepen.
– Voor alle interieur- en designliefhebbers: zelf aan de slag te gaan, bijvoorbeeld om een oud meubelstuk op te knappen.
– Voor alle VvE-beheerders, en woningcorporaties: praktijk-opleidingscertificaten voor 2017 op verschillende vakgebieden.
– Voor alle VvE-bestuurders: kennis belonen door middel van een certificaat.

apr
14
vr
2017
Exclusive Spring Fair @ Kasteel Groeneveld
apr 14 – apr 17 hele dag

Tijdens het Paas weekeinde van 2017 vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departementstore.

Drie kasteeletages gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Op de gezellige terrassen staan in het voorjaarzonnetje smaakvolle foodtrucks en muziek.

In en rond het statige Kasteel Groeneveld in Baarn wordt de eerste editie van de Exclusive Spring Fair gehouden.

Exclusive Spring Fair   Exclusive Spring Fair   Exclusive Spring Fair Exclusive Spring Fair   Exclusive Spring Fair   Exclusive Spring Fair