Woonagenda

sep
11
di
2018
Installatievakbeurs 2018 @ Evenementenhal Hardenberg
sep 11 – sep 13 hele dag

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018: dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche!

Installatie Vakbeurs 2018Op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018 verwelkomen honderden exposanten en duizenden bezoekers wederom in Evenementenhal Hardenberg en wel op 11, 12 en 13 september 2018. Ondernemers en relaties uit de installatiebranche zijn van harte welkom! Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmaterialen, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen maken onderdeel uit van het platform. Kortom alle segmenten binnen de installatie branche zijn vertegenwoordigd.

sep
15
za
2018
Küchenmeile 2018 @ Diverse locaties langs de A30 in Duitsland
sep 15 – sep 21 hele dag

Diverse huisbeurzen van keukenproducenten langs de Duitse A30.

nov
22
do
2018
Smart homes & Intelligent buildings @ Jaarbeurs Utrecht
nov 22 hele dag

Smart Homes & intelligent BuildingsDonderdag 22 november 2018 wordt in Supernova in de Jaarbeurs in Utrecht de tweede editie van Smart Homes & Intelligent Buildings gehouden. Het event richt zich op slimme techniek in de gebouwde omgeving. Kernwoorden daarbij zijn energiezuinig, flexibel, levensloopbestendig, intelligent en comfortabel.

Smart Homes & Intelligent Buildings Event richt zich op beslissers en beïnvloeders uit de vastgoed-, bouw- en installatiewereld. Denk hierbij aan gebouweigenaren, ontwikkelaars, bouwers, installateurs, architecten, bouwkundigen, adviseurs, projectontwikkelaars, facility managers en IT managers.

Centraal staat de vraag hoe de belofte van slimme technologie kan worden omgezet in echte toegevoegde waarde voor de gebruiker en business opportunities voor ontwikkelaars, bouwers en beheerders.

Op Smart Homes & Intelligent Buildings Event gaat het om kennis delen, inspiratie en netwerken. Het event combineert een sterk inhoudelijk programma met keynotes, expertsessies en praktijkcases met een informatiemarkt.

Smart Homes & Intelligent Buildings vindt plaats tegelijk met Bits, Bricks & Behaviour, georganiseerd door FHI Gebouw Automatisering. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

Meer informatie