Woonagenda

mrt
20
wo
2019
55 Plus Expo 2019 @ IJsselhallen Zwolle
mrt 20 – mrt 23 hele dag

55 Plus Expo 2019Op de 55 Plus Expo 2019 vind je alles op het gebied van Wonen en leven (huis en tuin, onderhoud en inrichting). Maar je kunt er ook terecht voor Reizen en Vrije tijd , Gezondheid en beweging, Hobby en creativiteit en Mode en beauty. De 55 Plus Expo is alles voor de 55-plusser onder één dak. Naast een groot aantal diverse stands, vinden er ook verschillende activiteiten plaats, zo vindt er meerdere keren per dag een modeshow plaats, ook worden er diverse workshops gegeven. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u ook genieten van optredens van diverse bands, artiesten, orkesten en koren.

apr
19
vr
2019
Exclusive Spring Fair 2019 @ Kasteel Groeneveld
apr 19 – apr 22 hele dag

DE BINNEN – BUITENBEURS VAN HET VOORJAAR

Exclusive Spring Fair 2019Tijdens het Paasweekend, van 19 t/m 22 april 2019, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” plaats onder de titel Exclusive Spring Fair 2019. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departementstore.

Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven, zoals Fashion & Beauty, House & Living, Art & Antiques, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel en Jewelry & Watches. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Op de gezellige terrassen staan in het voorjaarszonnetje smaakvolle foodtrucks en muziek.