De badkamertrends van 2018

De badkamer is de meest persoonlijke ruimte in huis. Een plek waarin jouw persoonlijke smaak perfect tot uiting kan komen. Design, kleur, technologie, er is van alles mogelijk. De trendwatcher bij Baden+ volgt de trends op de voet en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo maakt Baden+ de optimale vertaalslag naar jouw persoonlijke badkamer. We zetten de badkamertrends van 2018 voor je op een rij.

    De badkamertrends van 2018    De badkamertrends van 2018

Badkamertrend: Industrieel

De industriële trend zien we al langer terug in de woonkamer, maar nu kun je deze trend ook doorvoeren in de badkamer. Hoe gaaf is dat? Een zwarte kraan of douche, een zwarte designradiator met strakke lijnen of zelfs een douchewand met een zwart profiel behoren allemaal tot de mogelijkheden. Met metalen als goud en koper trek je de industriële trend eenvoudig door in de rest van de ruimte.   

De badkamertrends van 2018     De badkamertrends van 2018

Badkamertrend: Botanisch

Natuurlijke elementen maken elke badkamer uniek. Natuurlijke materialen, zoals riet, hout en steen, geven de ruimte een warme uitstraling. Combineer bijvoorbeeld een wastafel van natuursteen met een eikenhouten badkamermeubel. Of kies voor beton ciré op de muur. Ga je liever voor een stoere look? Kies dan voor de Royal Stone Collection van Sphinx Tegels. Deze tegels hebben een diepe natuurlijke kleur en reliëf wat echt het gevoel geeft alsof je in de natuur bent.

De badkamertrends van 2018     De badkamertrends van 2018

Badkamertrend: Comfort

De badkamer is een ruimte waar je lang van wilt genieten. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Tegenwoordig zijn er veel oplossingen, die extra comfort in de badkamer geven zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Een ruime inloopdouche met een schuifdeur die soepel opent en sluit bijvoorbeeld. En wat is er fijner dan dat alles in de badkamer netjes is opgeborgen op een plek waarvoor je niet hoeft te bukken? Baden+ is specialist op het gebied van extra comfort, gemak en veiligheid. Bezoek een showroom bij jou in de buurt en ontdek de vele verrassende mogelijkheden.

Speak Your Mind

*