Easybox Slim de ondiepste inbouwthermostaat in de markt

Easybox Slim de ondiepste inbouwthermostaat in de markt Met een minimale inbouwdiepte van slechts 58 mm is de inbouwthermostaat Easybox Slim de ondiepste inbouwthermostaat in de markt. De Easybox Slim kan onder andere worden toegepast in dunne kalksteenwanden of dunne holle wanden opgebouwd uit Metalstud systemen of houten frames. De Easybox Slim is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Eenvoudige installatie en passend in iedere badkamer

De technologie waarmee de Easybox van Ideal Standard wordt ontwikkeld, is nog verder verfijnd. Dit resulteert in een thermostaat die niks meer te wensen over laat. De Easybox is zeer eenvoudig te installeren dankzij de Fast-Fix montage. Ook beschikt de Easybox over een indrukwekkende flexibiliteit waardoor de thermostaat past in iedere installatie. Voor de installatie in holle wanden wordt er een speciale beugel bijgeleverd die op de horizontale balken van de wandconstructie bevestigd kan worden. Montage in de badkamer is dus eenvoudig te realiseren. De Easybox Slim bevat ook het dicht-fix systeem waardoor er geen water in de wand kan dringen.

Easybox Slim de ondiepste inbouwthermostaat in de markt Easybox Slim de ondiepste inbouwthermostaat in de markt Easybox Slim de ondiepste inbouwthermostaat in de markt

Geïntegreerde omstelling

Easybox Slim de ondiepste inbouwthermostaat in de markt Easybox Slim is standaard voorzien van twee omstelfuncties waardoor deze als douchethermostaat en als badthermostaat kan worden gebruikt. De thermostaat heeft twee grepen waardoor de temperatuur en het watervolume eenvoudig naar persoonlijke voorkeur kunnen worden ingesteld. De Easybox Slim is uitgerust met een veiligheidsstop bij 40°C. Zo wordt de kans op verbranding nog verder geminimaliseerd.

Modern uiterlijk – Idealrain Showerpower Set

De afdekplaten van de Easybox thermostaatkraan hebben een ultradunne vormgeving en passen daardoor naadloos in iedere moderne badkamer. Inspelend op de trend naar meer douchecomfort biedt Ideal standaard een ruime keuze aan douchepacks met inbouwthermostaten. In de Idealrain Showerpower Set wordt de Easybox Slim gecombineerd met de zeer dunne en modern vormgegeven Idealrain hoofd- en handdouches. Zowel de inbouwkranen als de hoofd- en handdouches zijn beschikbaar in ronde en vierkante vormgeving.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*