Wc-inworpschacht voor reinigingstabs

De wc-inworpschacht voor reinigingstabs van Viega is een slimme en tegelijk elegante oplossing die bij iedere spoeling van de wc voor frisheid en hygiëne zorgt. Gecombineerd met de bedieningsplaten uit de Visign for Style 10 serie wordt de inworpschacht aan het zicht onttrokken. De reinigingstab kan in bedieningsplaat worden gelegd door het loshalen en neerklappen van de plaat. De schacht is als losse montageset te bestellen en is leverbaar voor nieuwe en vanaf 2007 geïnstalleerde Viega inbouw-reservoirs met bouwhoogte 1130 en 980 mm.

Wc-inworpschacht voor reinigingstabs

Hygiënische frisheid bij iedere wc-spoeling

Doorgaans worden reinigingsblokjes of luchtverfrissers in het wc-keramiek bevestigd. Dat is optisch vaak niet de meest charmante oplossingen en ook hygiënisch zijn er bedenkingen aangezien bacteriën zich hier eenvoudig kunnen verzamelen. De wc-inworpschacht daarentegen verdwijnt direct achter de bedieningsplaat. Voor het inbrengen van een reinigingstab is deze dankzij een speciaal, magnetisch inbouwraam snel en veilig te openen. Via de inworpschacht glijdt de tab in een speciaal opvangkorfje onder het waterniveau. Daar geeft het continu en gedoseerd de werkzame stoffen af zodat bij iedere spoeling de wc wordt gereinigd en verfrist.

Ook voor spoelrandloze toiletten

De inworpschacht wordt als los te bestellen toebehorenset voor Viega inbouw-spoelreservoirs (met uitzondering van de lage uitvoeringen en ingebouwd vanaf 2007) geleverd en kan in combinatie met de wc-bedieningsplaten van de Visign for Style 10-serie worden toegepast. Alle gangbare en chloorvrije wc-tabs kunnen worden gebruikt; de inworpschacht leent zich in het bijzonder ook voor spoelrandloze wc-keramieken.

Wc-inworpschacht voor reinigingstabs

Eenvoudige inbouw dankzij montageset

Een montageset, die bestaat uit een magnetisch inbouwraam, inworpschacht met opvangkorf en bevestigingsbouten, maakt de inbouw van de wc-inworpschacht zeer eenvoudig. Bovendien maakt het inbouwraam, dat met twee magneten vastzit, de bediening zeer comfortabel. De bedieningsplaat wordt simpelweg naar voren losgehaald en weg geklapt. Bij het ingooien van de reinigingstabs hoeft de bedieningsplaat niet aan de kant te worden gelegd. Deze wordt met twee houders veilig gepositioneerd om vervolgens weer omhoog te worden geklapt. De twee magneten zetten de plaat weer in de juiste positie vast. De magneetkracht is zodanig dat de bediening voor volwassenen eenvoudig is en uit oogpunt van veiligheid voor kleine kinderen te zwaar.

Meer informatie: Viega

Speak Your Mind

*