AEG Mastery Range wint de Red Dot design award 2017

De AEG Mastery Range is beloond voor het functionele design en wint daarmee de prestigieuze ‘best of the best’ design award van Red Dot. De AEG Mastery Range zorgt voor een uitstekende smaakbeleving door zich aan te passen aan de consument. Het biedt responsieve apparaten die in harmonie samenwerken om de thuiskok te helpen met het creëren van fantastische diners.

AEG Mastery Range wint de Red Dot design award 2017

Van A tot Z

Van het voorbereiden van ingrediënten tot het schoonmaken van de vaat. De AEG Mastery Range maakt gebruik van innovatieve technologie en heeft een lineair design voor een gestroomlijnd geheel.

Kookproces vergemakkelijken

“De keuken is de laatste 20 jaar veranderd. Het was vroeger een kamer achter in het huis, nu staat de keuken juist centraal. Het is een sociale ontmoetingsplaats”, zegt Simon Bradford, Hoofd Design van AEG. “Consumenten verwachten tegenwoordig dat de keuken ze ondersteunt bij het doen waar zij van houden. Koken en entertainen zonder dat de apparatuur het proces volledig overneemt. De nieuwe AEG Mastery Range biedt op een menselijke manier een helpende hand door het kookproces te vergemakkelijken.”

AEG Mastery Range wint de Red Dot design award 2017

Meer dan strakke lijnen en esthetiek

Het design van de AEG Mastery Range gaat verder dan strakke lijnen en esthetiek. Het nieuwe keukenconcept is ontworpen voor zowel een heerlijke kookervaring als een aantrekkelijke ruimte om met vrienden en familie samen te komen. Elk apparaat is klaar om zijn eigen rol te vervullen. Van de FoodSensor in de multifunctionele oven die je helpt met het klaarmaken van vlees naar jouw persoonlijke wens. Tot de ComfortLift vaatwasser en haar innovatieve liftfunctie waarmee het zware werk van het in- en uitladen verleden tijd is.

AEG Mastery Range wint de Red Dot design award 2017

Internationale jury

De ‘Best of the Best’ van Red Dot werd toegekend aan de AEG Mastery Range door een internationale jury van 40 experts die gelet hebben op functionaliteit, innovatie, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

“Het is geweldig om door internationale design collega’s erkend te worden”, zegt Simon Bradford. “De AEG producten zijn perfecte voorbeelden van onze niet aflatende focus op de kwaliteit van design. Aantrekkelijkheid, voortreffelijke pasvorm, gevoel, afwerking en compromisloze bruikbaarheid.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*