Copper, Gold, Gun Metal kranen en spoelbakken

De keuken krijgt met de gekleurde Lanesto kranen en bijpassende Lanesto Urban spoelbakken een unieke look. Zo creëer je met deze eigentijdse kleuren een geheel eigen stijl.

Lanesto keukenkraan

De Lanesto rvs kranen zijn nu ook leverbaar in de kleuren Gun Metal, Gold en Copper. Wat je ook zoekt; twee knops kraan of eenhendel mengkraan, er is altijd een model dat aansluit bij jouw wens.

Copper, Gold en Gun Metal     Copper, Gold en Gun Metal

De Lanesto Urban spoelbak maakt de keuken compleet

De Lanesto Urban spoelbakken Inox, Gun Metal, Gold en Copper matchen een op een met de gekleurde Lanesto kranen. Een unieke combinatie die jouw keuken een heel eigen gezicht geeft. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw gemonteerd worden. Ook is er een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar!

Met de glans van rvs

De Lanesto kranen zijn vervaardigd van rvs, net als de spoelbakken. Beide danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’. Dit is een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van het rvs behouden.

Meer informatie over Lanesto kranen en spoelbakken 

Speak Your Mind

*