FlexInductie kookplaat met afzuiging

Koken inspireert mensen, mensen inspireren NEFF. Dat is het basisprincipe achter alles wat NEFF doet. De unieke features van de NEFF kookplaat zoals PowerMove, PowerTransfer en de TwistPad Fire zijn vanaf nu ook beschikbaar met geïntegreerde afzuiging in de kookplaat.

Deze FlexInductie kookplaat met afzuiging is voorzien van vier inductiezones, waarvan twee kookzones als één kookzone gebruikt kunnen worden. Handig voor grotere pannen en accessoires, zoals een teppanyaki of grillplaat.

FlexInductie kookplaat met afzuiging

Geïntegreerde afzuiging

Koken wordt nog leuker wanneer je je vol op het koken kunt concentreren. De geïntegreerde afzuiging in de inductiekookplaat is daarom voorzien van een Automatic Airsensor. De sensorgestuurde afzuiging in de kookplaat gaat automatisch aan wanneer de kookplaat wordt geactiveerd. Afhankelijk van de hoeveelheid geur en wasem die vrij komt tijdens het koken, past de intensiteit van de afzuiging zich automatisch aan. Met deze oplossing heb je ook geen afzuigkap meer in het zicht, waardoor de FlexInductie kookplaat ideaal is voor keukeneilanden.

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Veilig koken

De magnetische TwistPad Fire is de afneembare bedieningsknop waarmee je de kookzone met één klik selecteert, activeert en uitschakelt. De temperatuur regel je eenvoudig door de TwistPad Fire te draaien en met WipeProtection blijven de instellingen 30 seconden bewaard. Om de kookplaat te vergrendelen en het kinderslot te activeren haal je simpelweg de TwistPad Fire van de kookplaat af.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*