Himalaya zoutsteen voor bereiding van voeding

Himalaya zoutsteen voor bereiding van voeding

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van AEG is de Himalaya zoutsteen. Dit nieuwe AEG product geeft een geheel nieuwe dimensie aan het kruiden van eten. De zoutsteen biedt een vernieuwde manier voor het bereiden en het nuttigen van eten. Door voedingsmiddelen op de zoutsteen te bereiden, krijgen jouw gerechten smaak. Je plaatst de zoutsteen bijvoorbeeld op de kookplaat en bereid daarop groente en vis die zo een heerlijk kruidige smaak meekrijgen tijdens de bereiding. De zoutsteen is geschikt voor het bereiden van warme gerechten op de kookplaat en in de oven. Daarnaast kan het voor koude toepassingen in de koelkast en vriezer gebruikt worden. Het Himalaya roze zout heeft een indrukwekkende temperatuurbestendigheid, waardoor het uitstekend te gebruiken is voor bereidingen op hoge temperaturen. In vergelijking met reguliere bedieningsplaten houdt de Himalaya zoutsteen zowel warme als koude temperaturen voor een langere tijd vast. Dit maakt de zoutsteen ideaal voor het bereiden van gerechten aan tafel.

Himalaya zoutsteen voor bereiding van voeding

Rijk aan mineralen

AEG brengt hiermee een nieuwe en gezonde toepassing van kruiden op de markt. Roze Himalaya zout bevat namelijk meer dan 80 mineralen en sporenelementen die bevorderlijk zijn voor de gezondheid. Door de kristalstructuur van het zout, verspreidt de temperatuur zich evenredig over de gehele steen, waardoor het voedingsproduct gelijkmatig op temperatuur komt. Het is een ideaal product voor het bereiden van vlees, groente en vis of om kaas, crackers en sushi op te serveren.

Himalaya zoutsteen voor bereiding van voeding

Introductie aanbieding

Het Himalaya zoutblok zal beschikbaar zijn op de Nederlandse markt vanaf week 50. Ter introductie van de Himalaya zoutsteen is deze nu extra scherp geprijsd. Momenteel betaal je slecht €99,00 in plaats van €129,00. Deze actie loopt t/m 31-12-2017.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*