Iedereen kan koken met de AutoCook

Heb je weinig tijd om te koken? Heb je geen kookervaring? Heb je te weinig ruimte in de keuken? De AutoCook multicooker van Bosch veegt alle excuses van tafel. Iedereen kan koken met de AutoCook. Dankzij de vooraf ingestelde programma’s en de stap-voor-stap recepten zet je gemakkelijk en snel de lekkerste verse gerechten op tafel. 

Iedereen kan koken met de AutoCook van Bosch

De AutoCook: een echte alleskunner

De nieuwe multifunctionele AutoCook is meer dan een hulpje in de keuken. Met de AutoCook kun je braden, bakken, stoven, koken, stomen, sous-vide koken en nog veel meer. Allemaal in één apparaat! Zo zet je in een handomdraai gevarieerde verse maaltijden op tafel, voor ieder moment van de dag.

In drie stappen, aan tafel!

Met de AutoCook bereidt je gerechten met één druk op de knop, in slechts drie eenvoudige stappen. In de 50 vooraf ingestelde programma’s zijn de optimale bereidingstemperatuur en bereidingstijd voor ieder gerecht geselecteerd. Daarnaast is het mogelijk jouw eigen recepten op te slaan. Zo kun je jouw fantasie de vrije loop laten en nieuwe creaties gemakkelijk bewaren. Heb je doordeweeks een strakke planning? Met de start uitstelfunctie bepaal je precies wanneer het eten klaar is.

Iedereen kan koken met de AutoCook van Bosch

Innovatieve inductie technologie

De innovatieve inductie technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en precieze temperatuurinstelling. Daarnaast warmt het apparaat snel op en voorkomt deze technologie aanbranden of overkoken. Gegarandeerd perfect resultaat!

Snelkookfunctie met stoomdruk

Met de snelkookfunctie met stoomdruk wordt de kooktijd tot 60% verminderd. De hete stoom kookt het gerecht heel geleidelijk en zorgt ervoor dat smaak, vitamines en mineralen behouden blijven. De smaak kan zich beter ontwikkelen en groenten behouden hun kleur. Zo zet je binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel.

Iedereen kan koken met de AutoCook van Bosch

AutoCook receptenboek en app inbegrepen!

Laat je inspireren door het AutoCook receptenboek en de AutoCook app, met meer dan 100 internationale gerechten. Van ontbijt tot dessert, er zijn speciaal ontwikkelde AutoCook recepten voor ieder moment van de dag. De recepten worden stap-voor-stap uitgelegd met een gedetailleerde omschrijving van de basisfunctionaliteiten. Met de AutoCook app heb je altijd en overal toegang tot de uitgebreide recepten database. De app bevat diverse praktische functionaliteiten. Zo volg je in de instructievideo’s hoe het gerecht stap-voor-stap wordt bereid, kun je ingrediënten snel en eenvoudig opslaan in de boodschappenlijst en blijf je op de hoogte van nieuwe recepten.

Meer informatie: Bosch AutoCook

 

Speak Your Mind

*