Onbezorgd genieten van kokend én gefilterd water

De kokend water kraan is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Steeds vaker wordt er gekozen voor een kokend water kraan en niet alleen in het hogere segment. Veel mensen kennen de voordelen die de kokend water kraan met zich mee brengt. Snel een kop koffie of thee zetten, tijd besparen bij het bereiden van gerechten en het hygiënisch reinigen met kokend water. Toch zijn we ons niet altijd bewust van het onderhoud van een kokend water systeem.

Onbezorgd genieten van kokend én gefilterd water

Filter tegen kalkafzetting

Onbezorgd genieten van kokend én gefilterd waterBij het verwarmen van water ontstaat er kalkafzetting. Deze kalkafzetting hoopt zich op in de boiler, waardoor de warmteproductie naar verloop van tijd afneemt. De boiler moet steeds harder werken om dezelfde opbrengst te kunnen leveren en is daardoor ook minder energiezuinig. Daarom worden alle kokend water systemen van Franke standaard geleverd met een filter die het water neutraliseert. De Franke Pro M filter beschermt het systeem tegen kalkafzetting. Het energieverbruik blijft gelijk en het systeem geniet van een langere levensduur.

Elektronische bediening

Met de multifunctionele 4-in-1 kranen kan het gefilterde water getapt worden door middel van de elektronische bediening. De filter beschermt niet alleen het 4-in-1 systeem, maar zorgt ook voor het lekkerste drinkwater binnen handbereik.

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*