Poggenpohl is Superbrand 2016/2017

Producent uit Herford voor de 6e keer op een rij als sterk Duits merk onderscheiden

In de bijzondere omgeving van de exclusieve Axel Springer Journalisten Club in Berlijn werd de felbegeerde onderscheiding ‘Superbrands Germany 2016/2017’ uitgereikt aan 50 merken (producten en bedrijven) die zich onderscheiden. De onderscheiding voor de Superbrand Germany Persoonlijkheid ontving dit jaar acteur en winnaar van de Gouden Camera Wotan Wilke Möhring.

Poggenpohl is Superbrand 2016/2017

Stephen Smith (voorzitter van de internationale Superbrands organisatie), Christiane Danielsmeyer (Marketing Poggenpohl), Norbert Lux (Managing Director Superbrands Germany)

Pionier van de moderne keuken

Poggenpohl, het bedrijf vol tradities, behoorde inmiddels voor de 6e keer op een rij tot de sterkste Duitse merken. Uit handen van Stephen Smith, voorzitter van de internationale Superbrands organisatie, nam Christiane Danielsmeyer, afdeling marketing van Poggenpohl, de felbegeerde trofee ‘Superbrands Germany 2016/2017’ in ontvangst. “Deze nieuwe onderscheiding is een bevestiging van de constante acceptatie van het merk Poggenpohl. Poggenpohl was en is een pionier op het gebied van de moderne keuken en plaatst steeds weer mijlpalen in de internationale keukengeschiedenis, afgestemd op de behoeften van de mensen en de eisen die de betreffende tijd stelt. Poggenpohl staat voor competentie. Het vertrouwen in het merk en de hiermee gepaard gaande kwaliteitsbelofte zijn zeer aanwezig in de waarneming van de consumenten. Het iconische productdesign van Poggenpohl biedt de consument een meerwaarde voor een individuele keukenplanning.” aldus Christiane Danielsmeyer.

6 van de 7 keer

Al meer dan 22 jaar onderscheidt Superbrands als grootste marketingorganisatie ter wereld de beste en sterkste merken van een land – het kwaliteitslabel ‘Superbrands Germany’ werd inmiddels voor de zevende keer verleend. De vakjury heeft Duitse merken (producten en bedrijven) beoordeeld op de criteria merkdominantie, klantbinding, goodwill evenals duurzaamheid en merkacceptatie.

Eerdere prijzen Poggenpohl

Poggenpohl heeft dit jaar al meerdere belangrijke prijzen gewonnen. Voor de innovatieve themakasten +STAGE ontving het bedrijf uit Herford de Red Dot Award: Product Design 2017, de German Design Award 2017 ‘Special Mention’, de Good Design Award 2016 en de Plus X Award 2016.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*