Afzuigkap wordt blikvanger in de keuken

Afzuigkap van Whirlpool

Foto: Whirlpool

De hedendaagse keuken is vaak een subtiele mengvorm van esthetiek en functionaliteit, waar de smaak en persoonlijkheid van de gebruiker tot hun recht komen. Whirlpool ontwikkelde, voor consumenten die van hun keuken een blikvanger in hun woning willen maken, Art Gallery: een afzuigkap aan de muur die bestaat uit een assortiment van 4 panelen met grafische motieven.

Door een steeds beter gebruik van ruimte, lopen keuken en eetkamer steeds vaker in elkaar over. Met de Art Gallery wordt er een subtiele mix gevormd tussen de functionele technologie enerzijds en de decoratieve elementen anderzijds. De motieven zijn tegelijkertijd origineel en aangepast aan de moderne keuken, om zo elke dag opnieuw voor een unieke sfeer te zorgen.

Afzuigkap met artistieke allure

De RVS structuur van deze decoratieve afzuigkap is bekleed met een paneel dat bedrukt wordt door middel van inktinjecties. Vanaf 1 januari 2013 is een assortiment van 4 inwisselbare panelen met elegant design beschikbaar. Het bruisende kleurenpaneel ‘Harlekijn’, de donkere ‘Verbeelding’ met bellen, het sobere, maar elegante ‘Monochroom’ en ‘Vintage’ een paneel met sepiakleurige fotocollage. De Art Gallery is erg eenvoudig om te installeren. Het volstaat om het paneel aan de afzuigkap te bevestigen zoals een schilderij aan een muur. Ideaal om op deze manier het traditionele uitzicht van een huishoudapparaat te laten verdwijnen achter een artistiek motief!

Meer informatie: Whirlpool

Speak Your Mind

*