Oven met inductie

Whirlpool inductieoven

Foto: Whirlpool

Het gebeurt niet vaak dat een oven een geheel nieuwe manier van koken introduceert. De Whirlpool 6th sense® inductieoven combineert de voordelen van een traditionele oven met inductietechnologie welke nooit eerder in een oven is gebruikt.

Minder tijd en energie

De unieke combinatie van inductiekoken met de geoptimaliseerde grillfunctie vermindert de kooktijd en het energieverbruik tot 50% en zorgt voor een heerlijk malse en perfect gebruinde maaltijd. De revolutionaire inductieplaat in de oven is voorzien van een speciaal ontworpen inductieschaal. Inductie verwarmt rechtstreeks de pan, voor snel en energie- efficiënt inductiekoken. Omdat voedsel direct verwarmd wordt, kookt het gelijkmatig zonder uit te drogen, waardoor subliem geroosterde, malse resultaten worden gegarandeerd. Bovendien is het grote kookoppervlak ideaal voor alle soorten gerechten.

Oven als een echte chef

Wanneer de inductieplaat is aangesloten, selecteert u de voedselcategorie en het gewicht. De oven signaleert zelf wanneer de speciale schaal op de inductieplaat wordt geplaatst en start onmiddellijk het kookproces. Het is niet noodzakelijk de oven voor te verwarmen. De 6th sense® technologie optimaliseert automatisch alle kookparameters en schakelt de grill en de ventilator automatisch in, indien nodig. Natuurlijk kan de oven ook op de traditionele manier worden gebruikt, door eenvoudigweg de inductieplaat te verwijderen.

Meer informatie: Whirlpool

Speak Your Mind

*