Red Dot voor afzuigkap Art Gallery

Art Gallery afzuigkappen van Whirlpool

Foto: Whirlpool

De keuken is steeds vaker het centrale punt in huis; er is een groeiend verlangen om het niet alleen een functionele plek te maken, maar ook een ruimte die iets vertelt over onszelf.
 De Art Gallery afzuigkappen van Whirlpool bieden u de mogelijkheid nieuw leven in uw keuken te blazen en deze aan te passen voor verschillende momenten en gelegenheden. Op stille afzuigkap Art Gallery kun je namelijk een kunstwerk aanbrengen. Hiervoor heb je keuze uit vier designs, geprint op glas. Kies eenvoudigweg het kunstwerk dat het beste bij je persoonlijkheid past en geef je keuken zo een ultieme individuele touch. Bovendien is het kunstwerk eenvoudig te vervangen door een ander exemplaar. Zo kun je je afzuigkap mee laten evolueren met je interieur, of gewoon met je humeur. De Art Gallery Hood Collection: design met een vleugje kunst.

Red Dot Award

Whirlpool heeft de prestigieuze Red Dot Design Award 2013 honourable mention in ontvangst mogen nemen voor het uitzonderlijke design van haar Art Gallery Hood Collection.

Meer informatie: Whirlpool

 

Speak Your Mind

*