Contact

De Stichting Voorlichtingsburo Wonen is een initiatief van de Vereniging Comfortabel Wonen, waarbij nagenoeg alle toonaangevende fabrikanten en organisaties uit de keuken-, badkamer en sanitair- en haarden en kachelbranche zijn aangesloten. Met het Voorlichtingsburo Wonen stellen zij zich ten doel om u zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden om jouw wooncomfort te verhogen.

Op de website van het Voorlichtingsburo staat niet alleen heel veel productinformatie, maar kun je ook doorklikken naar de digitale woonboulevard, informatie en brochures opvragen, het laatste woonnieuws bekijken, bladeren in een digitaal woonmagazine of het woonwoordenboek raadplegen.

Privacyverklaring

Voor de privacyverklaring klik hier.

Social Media

Je kunt ons ook volgen op diverse Social Media! Klik bovenin de website op 1 van de iconen of bezoek onze speciale Social Media pagina’s: Facebook, Pinterest, Twitter en Youtube.

Wil je meer weten over onze website en diensten of heb je wellicht een opmerking? Wij horen graag van jou. Vul hieronder je gegevens in en indien nodig hoor je spoedig van ons.

Voorlichtingsburo Wonen, Lisse, secretariaat@cwonen.nl, tel. 06-53363320.