Badkamers

De oude Romeinen en Grieken wisten het al: een bad nemen is meer dan de dagelijkse wasbeurt voor de noodzakelijke hygiëne. Baden is genieten in een fraaie ruimte, waar je graag tijd doorbrengt om even helemaal te ontspannen en te genieten van de weldaad van het warme water. Bekijk de artikelen op onze website voor informatie en inspiratie.

 • Bad

  Wegzinken in een heerlijk geurende schuimmassa is en blijft pure verwennerij. De keuze van uw bad wordt voor een deel bepaald door de mogelijkheden en indeling van uw badkamer, maar daarnaast valt er nog voldoende te kiezen:
  – verschillende materialen – whirlpool of bubbelbad – diverse soorten badkranen –

 • Badkamer Inspiratie

  De gemiddelde levensduur van een badkamer is 20 jaar. Uw wensen en eisen ten aanzien van de badkamer zijn over tien jaar misschien wel heel anders dan uw wensen en eisen van nu. Laat u goed informeren en inspireren over de mogelijkheden.

 • Badkamermeubel

  Badkamermeubels zijn dé oplossing voor de opbergproblemen van (bad)handdoeken, washandjes en toiletartikelen. Gecombineerd met het juiste wastafelblad vormen de meubels ook nog eens een blikvanger in de badkamer. Of kiest u juist voor een losse wastafel?

 • Badkamertips

  Waar begint een goed ontwerp? Hoe laat u een kleine ruimte optisch groter lijken? Hoe voorkomt u een slippertje in bad of onder de douche? Kalkaanslag voorkomen? Het antwoord op deze vragen en meer vindt u hier.

 • Douche

  Verkwikkend in de ochtend, verfrissend na het sporten, douchen is puur genieten. Kiest u voor een inloopdouche of juist voor een douche met een transparante douchewand? Op welke douchevloer staat u het liefst en wilt u een eenvoudige douche of een complete wasstraat?

 • Kraan

  In een badkamer komen diverse typen kranen voor. Van wastafelkraan tot douchesysteem en van staande badkraan tot thermostaatkraan, u vind er hier alle informatie over.

 • Toilet

  De staande toiletpot wordt om hygiënische redenen meer en meer vervangen door een hangend exemplaar. Het urinoir is niet meer voorbehouden aan openbare gelegenheden en zonder bidet is een badkamer in het buitenland niet compleet.

 • Wellness

  Het samenvoegen van de slaapkamer en badkamer levert in de meeste gevallen extra ruimte op. Ruimte die zich prima leent voor bijvoorbeeld het plaatsen van een stoom-, infrarood- of saunacabine gecombineerd met een weldadige regendouche en een bad om heerlijk in weg te zakken. Een oase van rust, ontspanning en wellness.