Keukens

Een geslaagd bezoek aan een keukenspecialist begint met het uitwerken van uw eigen ideeën. Zorg daarom dat u een goed beeld heeft van wat u wilt en wat uw voorkeuren zijn. Zo voorbereid bent u een plezierige en zinvolle gesprekspartner voor uw keukenadviseur. Met uw ideeën en zijn vakmanschap bent u verzekerd van méér dan kookplezier. Een goede voorbereiding is, zeker bij het plannen van een keuken, absoluut meer dan het halve werk! Bekijk de artikelen op onze website voor informatie en inspiratie.

 • Keuken inspiratie

  Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt zeker bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Bent u links- of rechtshandig? Beschikt u over een voorraadkast of moet alle voorraad een plek in de nieuwe keuken krijgen? Allemaal vragen die u een goed beeld geven van uw voorkeuren en wensen.

 • Keukenapparatuur

  De belangrijkste functie van een keuken is het bereiden van eten. Voor de verschillende bereidingsvormen zijn verschillende apparaten benodigd. Met de juiste keukenapparatuur komt iedere (amateur)kok tot zijn recht in de keuken.

 • Keukenbladen

  Keukenbladen worden ook wel werkbladen of aanrechtbladen genoemd. Het is het blad dat over de onderkasten in de keuken wordt gelegd als afdekplaat. Natuursteen, massief edelhout, toplaminaat, keramiek, glas, beton, zomaar een greep uit de materialen die geschikt zijn voor keukenbladen.

 • Keukenkranen

  Een keukenkraan is vaak het laatste onderdeel dat wordt uitgezocht in een nieuwe keuken. Vreemd als je bedenkt dat het een van de meest gebruikte onderdelen in de keuken is. En ook de keukenkraan is een element in de keuken waarbij de techniek niet stilstaat.

 • Spoelbakken

  Kook- of drinkwater pakken, groente afspoelen, handen wassen: naast het keukenblad zijn de spoelbak en de kraan de meest gebruikte onderdelen in de keuken. Behalve praktisch zijn deze keukenonderdelen tegenwoordig ook gewoon heel mooi.

 • Tips en ideeën

  Het aanschaffen van een nieuwe keuken stelt u voor vele keuzemomenten van materiaalsoort, kleuren, vormen, maten en functies. Waar moet u allemaal aan denken om na plaatsing van de keuken niet ineens voor onaangename verrassingen komen te staan?