Dansani badkamermeubelen

Logo DansaniHet Deense Dansani werd in 1983 door Thomas Bjerrum als eenmansbedrijf opgericht. Er was toen maar één medewerker en de productie van badkamermeubels was beperkt tot 14 m2. Een jaar later verhuisde het bedrijf naar een groter pand en verwierf met het toenmalige assortiment een solide positie op de thuismarkt.

Toen het bedrijf meer productieruimte en -capaciteit kreeg, werd er naar heel Scandinavië geëxporteerd en werden in Noorwegen en Zweden de eerste dochterondernemingen opgericht. Later werd de export uitgebreid naar nog meer landen in heel Europa.

Uitbreiding Dansani

In 1997 bouwde Dansani een nieuwe, moderne fabriek en samen met een latere uitbreiding beschikt het bedrijf tegenwoordig over 20.000 m2 aan productiefaciliteiten. Het administratiegebouw bij het hoofdkantoor in Haderslev (Denemarken) is daarbij niet meegerekend.

Dansani heeft op dit moment meer dan 200 medewerkers in binnen- en buitenland in dienst. Er wordt naar meer dan 20 landen geëxporteerd. Na het 25-jarig jubileum van het bedrijf in 2008 werd er een generatiewisseling ingeleid.

MVO

Het Deense bedrijf legt zich toe op maatschappelijk verantwoord ondernemen op alle gebieden. Van de keuze van grondstoffen en leveranciers tot de interne processen, de sociale werkomgeving binnen het bedrijf en levering van producten.

Naar de website van Dansani