Mijn Bad Sanitairspecialist

Logo Mijn Bad SanitairspecialistMijn Bad Sanitairspecialist is een samenwerkingsverband van veertig sanitairspecialisten. Elk van hen heeft zijn sporen verdiend als het gaat om vakmanschap, service en advies. De hoogste kwaliteit is voor hen vanzelfsprekend. Je vindt bij Mijn BAD Sanitairspecialist alle merken in sanitair, van badmeubelen tot douchecabines, van baden tot kranen. Maar ook werken zij samen met een aantal geselecteerde leveranciers die je net iets meer kunnen bieden. Speciale producten, maar ook extra voordelige aanbiedingen en acties.

Bij Mijn Bad vind je het beste op sanitairgebied, zowel in producten als in service. Niet alleen een ruim aanbod in sanitair en accessoires, maar jouw wensen worden vertaald naar een optimaal advies, in een goed ontwerp. Alle zorgen worden uit handen genomen: alle onderdelen zijn op tijd binnen en de montage en afwerking maken de badkamer compleet.

Je kunt niet alleen bij de Mijn BAD sanitairspecialisten terecht voor een volledig nieuwe badkamer: ook wanneer je de bestaande badkamer wilt aanpassen of renoveren behoort tot de mogelijkheden. Zij bieden een breed assortiment, en dat voor de scherpste prijs, dankzij het brede, internationale samenwerkingsverband met meer dan 2000 winkels totaal in Europa.

Naar de website van Mijn Bad Sanitairspecialist