Dekker Zevenhuizen BV

Logo Dekker Zevenhuizen BVDekker Zevenhuizen BV is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, enz.).

Maatwerk keukenbladen en accessoires

Het aanbod van maatwerkmaterialen is breed, en omvat onder andere Toplaminaat, Greenpanel, DecorTop, TopCore, Lapitec, Fenix XTM, graniet, composietsteen, glas, keramiek, rvs, massief hout, beton, terrazzo en Solid surface. Maatwerk van Dekker herkent u aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen echter niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe werkbladdecors die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keukenaccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lavanto. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.

Dekker keukens

Dekker sanitair in series en maatwerk

In de sanitairbranche zijn de producten van Dekker Zevenhuizen BV vooruitstrevend te noemen. Het bedrijf levert complete badkamermeubelen, waarbij badkamerseries als Soul en Llum zich onderscheiden door hun design en strakke afwerking. En heeft u bijzondere wensen? Dekker kan ze realiseren. In composietsteen, keramiek, LG Hi-Macs® en Toplaminaat® maakt het bedrijf meubelen geheel volgens uw specificaties. Voor elk meubel is er bovendien een bijpassende kraan. Zo is Dekker de exclusieve leverancier van de hoogwaardige Zwitserse KWC-kranen!

Eigentijdse werk- en productiemethoden

Dekker is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. Continue procesinnovatie en voortdurende bijscholing van de 200 vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat de klant kan vertrouwen op hoogwaardige en onderscheidende producten – die geleverd worden op de afgesproken tijd.

Naar de website van Dekker keukens

Naar de website van Dekker sanitair