Poggenpohl

Poggenpohl logoOpgericht in 1892 in het hart van Duitsland, is Poggenpohl het oudste en bekendste keukenmerk ter wereld. Vanaf dat moment tot op de dag van vandaag is het bedrijf de visie van de grondvester Friedemir Poggenpohl, die ‘een betere keuken wilde maken’, trouw gebleven.

Meer dan 120 jaar lang is het bedrijf doorgegaan met het ‘verbeteren van de keuken’ en transformeerde deze van een bescheiden achterkamertje in een leefruimte die het hart van de woning vormt. Deze voortrekkersrol telt vele primeurs, waaronder witgelakt keukenmeubilair, ergonomische werkbladhoogten en de ontwikkeling van het keukeneiland.

Technische expertise, materialen van de hoogste kwaliteit, nauwgezet vakmanschap en trendbepalende ontwerpen maken deel uit van iedere Poggenpohl-keuken. In de fabriek in Herford (Duitsland) wordt uitzonderlijke aandacht besteed aan details en het streven naar perfectie.

Poggenpohl Showroom Herford

Een wereldwijd netwerk

Poggenpohl keukens worden vanuit de fabriek in Herford naar meer dan 70 landen over de wereld verzonden. Er zijn ruim 450 merkenstudio’s, waar vaardige ontwerpers dezelfde waarden delen en in staat zijn de visie op de ideale keuken van hun klanten om te zetten in werkelijkheid.

Poggenpohl badkamerconcepten

Bij Poggenpohl leveren ze niet alleen keukens. Dezelfde hoogwaardige kwaliteit wordt ook ingezet voor de rest van de woning. Zo maken zij diverse kastvarianten voor de badkamer. Door de ruime keuze in kleuren en materialen is er altijd wel een combinatie die bij jouw persoonlijke voorkeur past. Ook hier is de mate van vakmanschap ongekend. De badkamerconcepten van Poggenpohl zijn uniek en echt maatwerk. De kastcombinaties zorgen ervoor dat jouw badkamer volledig in balans komt.

 

Naar de website van Poggenpohl

Naar de informatie over Poggenpohl badkamerconcepten