Instamat Warmtetechniek BV

Instamat bedrijfspand

Logo InstamatInstamat Warmtetechniek BV is leverancier van designradiatoren, plint-heaters en elektrische vloerverwarming. Zij zijn al bijna 40 jaar actief op het gebied van warmte. Daarvan verkopen zij sinds 30 jaar designradiatoren. In deze 30 jaar zijn zij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van designradiatoren.

Om een actueel assortiment van hoogwaardige producten te kunnen bieden, werken zij samen met enkele Europese topproducenten van designradiatoren. Al deze producten zijn door Instamat zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en design.

Instamat combineert topkwaliteit, design en functionaliteit in een productenpakket waar altijd een oplossing voor jouw bij zit. Het ruime assortiment bestaat uit badkamerradiatoren, designradiatoren, paneel-, kolom- en ledenradiatoren. Daarnaast beschikken zij over een aantal producten die het eerder genoemde comfort nog verder verhogen. Onder deze producten vallen o.a. elektrische vloer- en spiegelverwarming, design aansluitsets en accessoires.

Naar de website van Instamat