Woonnieuwtjes week 07 – 2019

Het wekelijkse overzicht van de blogberichten van het Voorlichtingsburo Wonen met deze week volop aandacht voor de Keuken.

Maandag 11 februari 2019

Week van de Keuken 2019

Week van de KeukenDe week van 11 tot en met 15 februari is door het Voorlichtingsburo Wonen uitgeroepen tot Week van de Keuken 2019. In deze week kun je heel veel informatie en inspiratie verwachten op het gebied van keukens en alles wat daarmee samenhangt.

Waarom de week van de keuken?

De keuken geen afgeschermde ruimte meer. De keuken maakt onderdeel uit van onze woon- en leefomgeving. Het is de keukentafel waaraan we eten, werken en spelen. De keuken is dus een multifunctionele ruimte. En die ruimte moet voldoen aan de wensen en eisen van de huidige tijd.

De keuken is de belangrijkste ruimte in huis. Naast de drie hoofdmaaltijden op de dag bereiden we ook regelmatig een tussendoortje of drankje in de keuken. En koken doen wij allang niet meer alleen maar op gas. We koken, stomen, grillen en bakken erop los. En de apparatuur die wij daarbij gebruiken, maakt het ons steeds gemakkelijker om smakelijke maaltijden op tafel te zetten. De fabrikanten zitten niet stil en wij zetten graag de nieuwste ontwikkelingen op een rijtje.

Kleine keuken inspiratie

Niet iedereen is even ruim behuisd. Niet iedereen kan zich de luxe permitteren van een grote leefkeuken. Maar je hebt niet veel ruimte nodig voor een keuken. Ook op een kleine oppervlakte is het mogelijk om een volledige keuken te plaatsen. Door op een slimme manier met de beschikbare ruimte om te gaan, hoeft het je aan niets te ontbreken in de keuken. Inspiratie nodig? Kijk dan op ons Pinterestbord Kleine keukens.


 

SieMatic is tijdloos door traditie

SieMatic is tijdloos door traditieEen compleet nieuwe designstudio in Keulen, de lancering van de nieuwe Concept Kitchen en de feestelijke viering van een gedenkwaardig jubileum: SieMatic grossiert dit jaar in state-of-the-art nieuws.

SieMatic am Neumarkt

Wie de volledig opnieuw ontworpen designstudio “SieMatic am Neumarkt” in de Keulse wijk Neumarkt inloopt, ziet meteen dat het nieuwe gamma van SieMatic een stuk verder gaat dan alleen keukens van topklasse. Op een oppervlak van ruim 300 vierkante meter presenteert het premiummerk zich in een ambiance die je eerder ervaart als een exclusieve boetiek dan als een keukenzaak. Ondanks dat de keuken altijd het focuspunt blijft, is “SieMatic am Neumarkt” vooral een presentatie van interieurconcepten. SieMatic toont er zijn drie lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC die de persoonlijkheid en levensstijl van hun eigenaars weerspiegelen.

Concept Kitchen

LivingKitchen 2019, het internationale keukenevent op de Keulse beurs imm cologne, was de uitgelezen mogelijkheid om de hoogtepunten van de drie SieMatic-lifestyles in een nieuw licht te zetten. Zowel internationale handelspartners als particulieren waren uitgenodigd om SieMatic in het hart van de keukenwereld te ervaren. En om hun visie op de huidige internationale trends op het gebied van design, materialen en klantvoordeel met iedereen te delen. In het bijzonder lag de nadruk op de lifestyle PURE en de nieuwe greeploze SieMatic-keuken. Dat uitzonderlijke concept, dat zijn wereldpremière beleefde op Eurocucina 2018 in Milaan als de “Concept Kitchen”, kan in het tweede kwartaal van dit jaar besteld en geleverd worden.

Moderne keukenstijlen sinds 1929

Voor het Duitse familiebedrijf SieMatic is 2019 een bijzonder jaar: het viert zijn 90-jarige bestaan. Al bijna een eeuw gebruikt SieMatic zijn ervaring en expertise voor de ontwikkeling en vervaardiging van keukens die niet alleen uitblinken in tijdloze elegantie, maar ook in uitzonderlijke kwaliteit. Al sinds de oprichting in 1929 wordt SieMatic – de uitvinder van de greeploze keuken – als innovatief gezien. SieMatic heeft voortdurend zijn stempel gezet op de keukenbranche. De geraffineerde, innovatieve productontwerpen zijn vaak onderscheiden met prestigieuze internationale designprijzen: van de iF Design Award en de Good Design Award tot de “reddot best of the best” en de German Design Award in Gold.

Maar een SieMatic is nooit alleen maar een designstatement; het is bovenal het hart van het huis. Al die jaren van expertise op het gebied van keukens worden weerspiegeld in overtuigende, intelligente en functionele details in het keukendesign.

De SieMatic-collecties: lifestyles in plaats van keukens

Vrij van rigide programmastructuren en met de focus op het vervaardigen van het perfecte product concentreert SieMatic zich op de verschillende levensfilosofieën van keukenbezitters. De lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC maken het mogelijk om te denken in complete interieurconcepten. Concepten die verder gaan dan alleen het ontwerp van meubels of de selectie van kleuren en materialen, maar die bovenal de internationale trends op het gebied van lifestyle en wooncondities weerspiegelen.

PURE: de esthetiek van het weglaten

Rust, harmonie en het teruggaan naar de basis zijn de handelsmerken van de SieMatic- lifestyle PURE. Karakteristiek voor deze lifestyle zijn de ruimtelijke concepten waarin de keukenfuncties naadloos in de architectuur worden geïntegreerd. De elegante, minimalistische vormentaal van de meubelelementen benadrukken de blijvende waarden van de geselecteerde materialen en het vakmanschap waarmee zij tot in het kleinste detail zijn verwerkt – of het nu gaat om rijk hout, luxueus natuursteen, stralend staal, hoogkwalitatief kunststof of om exclusieve verven en lakken.

URBAN: design zonder dictaat, ontwerp zonder grenzen

De stad als leefomgeving voor een mobiele, onconventioneel denkende generatie wordt weerspiegeld in de lifestyle URBAN. De combinatie van schijnbaar contrasterende maar tegelijkertijd zorgvuldig geselecteerde individuele stukken staat garant voor een nieuwe manier van interieurontwerp, waarmee wordt voorzien in de vraag naar flexibel keukendesign met vrijstaande meubels. Accessoires zoals het geïntegreerde kruidentuintje passen bij de trend om zelf groenten en kruiden te kweken en voegen groene accenten toe aan stadsappartementen. Een bijzonder element, een signature piece, is de SieMatic 29 – de moderne interpretatie van het klassieke keukenbuffet. Dat ontwerp heeft al verschillende internationale design awards gewonnen voor zowel zijn functionele als esthetische kwaliteiten.

CLASSIC: het hedendaagse gezicht van traditie

De SieMatic-lifestyle CLASSIC is niet klassiek op de klassieke manier, maar blinkt vooral uit in de creatieve manier waarop traditionele vormen en eigenschappen worden gecombineerd met moderne, strakke elementen. Welke designelementen domineren, wordt volledig bepaald door individuele keuzes: de combinatiemogelijkheden zijn bijna oneindig. Dat speelse samenspel van oude en nieuwe waarden en van koele en warme elementen in een grote variëteit aan materialen, is sterk beïnvloed door de Amerikaanse designer Mick De Giulio.

Meer informatie: SieMatic


 

Uitstekende kookplaat nu nóg beter. Met geïntegreerde afzuiging.

Uitstekende kookplaat nu nóg beterHet Siemens iQ700 inductionAir systeem combineert twee geweldige apparaten: een flexInduction kookplaat met revolutionaire geïntegreerde afzuiging. Het ruimtebesparende concept creëert nieuwe mogelijkheden zodat er altijd precies de gewenste keukenopstelling kan worden gecreëerd. Bij het systeem is er voor het afvoeren van de kookdamp keuze uit luchtafvoer of recirculatie. Bij recirculatie wordt de kookdamp opgezogen, gezuiverd en weer in de ruimte uitgeblazen. Hierbij ben je niet afhankelijk van een aanwezige afvoer naar buiten.
Voor meer flexibiliteit bij het koken

Het inductionAir systeem is voorzien van twee flexZones waarop met meerdere pannen tegelijk of met een teppanyaki of grillplaat kan worden gekookt. Hierbij hoeft geen rekening gehouden te worden met vaste ronde kookzones. De kookplaat is zeer eenvoudig te bedienen met de intuïtieve Dual lightSlider die er niet alleen mooi uitziet, maar ook handig is in gebruik. Om het nog gemakkelijker te maken is het systeem voorzien van diverse sensoren. Zo is er de braadSensor Plus die ervoor zorgt dat vlees nooit meer aanbakt. Daarnaast is er de kookSensor waarmee het overkoken van een pan tot het verleden behoort. Tot slot is er de climateControl sensor die de afzuiging automatisch aanpast op de hoeveel kookdamp en geurtjes die vrijkomen tijdens het koken.

Meer informatie: Siemens


 

 

Dinsdag 12 februari 2019

Vernuftige vaatwasser eenvoudig in gebruik

SprayZone vernuftige vaatwasserConsumentenonderzoek toont aan dat consumenten het bedieningspaneel op een vaatwasser vaak ingewikkeld vinden en dat zij daardoor de gewoonte hebben om vaak dezelfde programma’s te gebruiken. AEG speelt daarop in en introduceert een vernuftige vaatwasser met een nieuwe userinterface; de AEG Quick Select. Hiermee kan de vaatwasser op een nieuwe en intuïtieve manier in gang gezet worden. QuickSelect verzekert de beste instelling voor elke afwascyclus. Kies de tijd en activeer opties indien nodig, met één beweging van de slidercontrol. De machine doet de rest.

Speciale SprayZone voor aangekoekte vaat

Naast de intuïtieve nieuwe bedieningspanelen speelt AEG op nog een grote ergernis in. Slechts 24% van de consumenten is tevreden met het huidige reinigingsresultaten van hun vaatwasser, terwijl 79% van de vaatwasser bezitters een goed afwasresultaat prioriteit nummer één vindt. Omdat vaak de behoefte bestaat om maar enkele grote items zoals een aangekoekte ovenschaal goed te reinigen zonder andere delicate vaat te beschadigen, introduceert AEG de SprayZone. Een speciale ruimte in de onderkorf waar zwaar bevuilde items in geplaatst kunnen worden.

Magneten in de kuip onder dit gedeelte communiceren met magneten in de sproeikoparm. Bij het selecteren van de SprayZone optie bij het starten van het programma, zal de waterdruk in deze specifieke zone verhoogd worden. Daarnaast zal de temperatuur gedurende de loop van het programma stijgen en zal de programmatijd met 10 minuten worden verlengd. Zelfs de meest vervuilde ovenschotels zullen weer blinkend uit de vaatwasser komen.

Besteklade voor 14 couverts

De nieuwe AEG MaxiFlex besteklade speelt in op de dagelijkse strijd die consumenten voeren om al hun kookgerei in de vaatwasser te krijgen. De nieuwe besteklade voor 14 couverts is voorzien van handige hulpstukken om een eigen indeling te maken. Het middengedeelte is diep genoeg om er grotere stukken bestek zoals pollepels in te plaatsen en pictogrammen maken duidelijk waar alles geplaatst kan worden. De messenhouders zorgen ervoor dat messen veilig vastgezet kunnen worden in de ideale positie, voor het beste afwasresultaat. De MaxiFlex lade is een aanvulling op de bestaande lade van de Pro Clean modellen (15 couverts).

Met de intrede van de MaxiFlex introduceert AEG nu op de low-mid range van vaatwassers een 14 couverts model, zodat consumenten in dit segment van de markt de keuze kunnen maken voor een afwasautomaat met besteklade. De nieuwe AEG-vaatwassers met QuickSelect, SprayZone en MaxiFlex besteklade zullen vanaf midden april 2019 beschikbaar zijn.

Meer informatie: AEG


 

Accent line inbouwapparatuur biedt smaakvolle extra’s

Accent line inbouwapparatuur biedt smaakvolle extra’sHoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie.

PerfectFry en PerfectDry

Bosch wil koken leuker voor je maken én gemakkelijker. De accent line apparaten van Bosch zijn daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt. De accent line inductiekookplaten zijn bijvoorbeeld voorzien van PerfectFry, deze helpt jou om elke keer weer dezelfde perfecte resultaten te krijgen tijdens het koken. Zo heb je bijvoorbeeld niet alleen deze keer de perfecte biefstuk, maar ook de volgende keer.

De accent line vaatwassers zijn onder andere voorzien van PerfectDry, hiermee kan zelfs plastic vaat direct weer worden opgeborgen in de kast, zonder deze eerst met de hand te drogen.

Kortom

Al met al bieden de accent line inbouwapparaten van Bosch jou meer gemak in het dagelijks leven. Ze nemen je werk uit handen, zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar, geven je meer tijd en verbeteren de kwaliteit van jouw leven.

Meer informatie: Bosch


 

Woensdag 13 februari 2019

Dag legplank, hallo lade!

Dag legplank, hallo lade!Weet jij wat er onderaan in de keuken achteraan op de legplanken ligt? Nee? Je kwam er de voorbije jaren niet voorbij. Het moment dat je een nieuwe keuken kiest is dé gelegenheid om na te denken over je kookplekindeling. Dag legplanken onder armhoogte, halle lades die altijd en overal overzichtelijk blijven!

Legplanken versus lades van Blum

Zonde toch wanneer een groot deel van je keukenruimte gewoon niet optimaal gebruikt wordt. Daarom zegt Blum: ban de lagergelegen legplanken. Lades zorgen ervoor dat je extra opslagruimte krijgt en niks komt in ‘the dark zone’ van je keuken terecht. Zo kun je ordelijk en overzichtelijk 14 winkelkarren in je keuken schikken. Meer nog: je zal plaats over hebben!

Orde is hip

Het klinkt allemaal logisch, maar de meest keukenkasten blinken uit in wanorde. Terwijl het vandaag de dag helemaal hip om je huis op orde te hebben, à la de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Een geordende keuken zorgt voor minder stress en meer rust als je thuis in je huiscocon bent.

Efficiënt omgaan met ruimte

Meer zelfs: als je bedenkt dat we op steeds minder vierkante meters gaan wonen, is een structuur in elke kast onontbeerlijk. We moeten op minder ruimte net zoveel opbergen. Blum heeft hiervoor de perfecte oplossing: onder armhoogte enkel lades tot op de vloer gebruiken die zorgen dat ook het onderste schap zonder bukken perfect bereikbaar en overzichtelijk is. Bovendien verdubbel je hierdoor vaak zelfs de bruikbare opslagcapaciteit van je keuken.

Dus nadenken – ook over de indeling en lades – is even belangrijk (om niet te zeggen belangrijker!) dan je werkblad of de kleur van de kookplek.

Er zit meer in een lade dan je denkt

Lades zijn één ding, maar de indeling ervan is zo mogelijk nog belangrijker. Orgalux heeft voor alle lades een oplossing: handige lade-indelingen die passen in elke keuken en onder andere deze drie handige keukentools:

Spicy Sam

Zo krijg je met Spicy Sam al je kruiden meteen in één oogwenk te zien. Gedaan met rommelen en elk kruidenpotje bovenhalen voor je het juiste vindt.

Daniel Dish: geordende borden

Ook je bordenlade wordt een organisatorisch genot, met Daniel Dish. De grootte van deze bordenhouder stel je zelf in, naargelang de grootte van de borden. Zo stapel je ze niet enkel makkelijk in de lade, je brengt ze ook veilig en met groot gemak van de keuken naar de tafel.

Steel Sally is baas over je keukentools

Maar dé plaats waar het helemaal fout loopt, is meestal de lade voor keukentools. Wie heeft het niet voor dat alles door en over elkaar ligt, waardoor je soms de lade zelfs niet meer open krijgt. Met Steel Sally is dat verleden tijd: Er is plaats voor je werkbestek, een veilige messenhouder en een foliesnijder. En een fijne eigenschap is dat je de inhoud van deze keukenlade volledig kunt personaliseren. Van kleur tot breedte én de indeling kies je helemaal zelf.

Meer informatie:

 

Spectaculaire en voordelige kleuren composietsteen

Spectaculaire en voordelige kleuren composietsteen

Evora Quartz Hydra

Een keukenblad van Evora Quartz bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Het voordeel van composietsteen zit ‘m in de toevoeging van bindmiddel en pigment. Daardoor is het blad niet poreus, goed bestand tegen zuren en heel duurzaam. En er zijn veel meer kleuren mogelijk. Dat is wat Dekker Zevenhuizen met zijn nieuwe collectie weer eens laat zien!

Smart collectie

De nieuwe Smart collectie is voor iedere keuken en elk budget, is dat niet Smart? Deze slimme composietsteenserie maakt het prijsverschil met laminaat wel heel erg klein! De Smart collectie telt direct al 8 kleuren composietsteen. Hydra springt er echt uit; een terrazzolook met een licht nostalgisch tintje, maar die helemaal van nu is.

Uitgesproken kleuren

Natuurlijk zijn er ook meer spraakmakende kleuren composietsteen. Zoals de 4 nieuwste kleuren.   Metallico is lichtgrijs met lichte en donkere grijsschakeringen, Solaro is een antracietkleur met een subtiele maar levendige oppervlakstructuur. Beide hebben een spraakmakende monumentale uitstraling. De Raw Graphite is stoer maar charmant; een grijze maar vriendelijke betonkleur die door de structuur een zachte uitstraling krijgt. De Brilliante is een zwarte composietsteen met een subtiele marmerlook en een kleine glittering voor wat meer diepte.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen


 

Falmec wint Good Design Award met Spazio afzuigkap

Falmec wint Good Design Award met Spazio afzuigkapModel Spazio, de nieuwe recirculatie afzuigkap in de Circle.Tech-collectie, heeft de jury van de Good Design Award 2018 overtuigd dankzij zijn buitengewone innovatieve kwaliteiten.

Ontworpen door Francesco Lucchese, wordt deze afzuigkap een echte 360 graden ervaring: een meubelaccessoire dat de keukenruimte verbetert met zijn strakke en elegante lijnen. Spazio behoort tot de nieuwste generatie huishoudapparatuur en is een onmisbare bondgenoot bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken.

Spazio brengt orde in de keuken

De 180 cm lange eiland structuur is uitgerust met gerookte glazen planken om servies of een ander nuttig object in de keuken op een ordelijke manier op te bergen. Er is een houder uitgerust met haken voor het ophangen van keukengerei en een effectief ledverlichtingssysteem voor het werkblad.

Model Spazio is verder uitgerust met USB-poorten, stopcontacten (om elektronische apparaten aan te sluiten en opladen) en een ‘tablethouder’ om snel en eenvoudig elke toepassing te raadplegen en, waarom niet, smakelijke recepten.

Kruiden kweken

De afzuigkap biedt ook de mogelijkheid om een kleine binnentuin te creëren die is ontworpen voor de teelt van kruiden en aromatische planten. De kweek van kruiden wordt vereenvoudigd dankzij de aanwezigheid van een licht dat de fotosynthese stimuleert.

Met Spazio introduceert Falmec nieuwe functies van de afzuigkap, wat nogmaals een weg van uitmuntendheid en toewijding bevestigt, gericht op het verbeteren van de ervaring in de keuken en in het algemeen op de kwaliteit van het dagelijks leven thuis.

Meer informatie: Falmec


 

Donderdag 14 februari 2019

NEFF: ontwikkeld voor kookliefhebbers

NEFF: ontwikkeld voor kookliefhebbers“Koken inspireert mensen en mensen inspireren ons.” Dit is het basisprincipe achter alles wat wordt gedaan bij NEFF. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van zijn apparaten wordt bij NEFF daarom altijd de gebruiker centraal gesteld door te zorgen dat er zo plezierig mogelijk mee gekookt kan worden. Praktische oplossingen in de keuken zijn de specialiteit van NEFF. Zoals bijvoorbeeld de Slide&Hide ovendeur die in zijn geheel onder de oven schuift of de Seamless Combination, waarbij twee apparaten eruitzien als één geheel.

NEFF Slide&Hide ovendeur

De enige volledig inschuifbare ovendeur. Met Slide draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven.

NEFF Seamless Combination

Verbind je NEFF-apparaten met elkaar door middel van Seamless strips en zie zien eruit als één apparaat. Een unieke designoplossing van NEFF.

NEFF FullSteam oven: de echte alleskunner

Ovens met FullSteam functie bieden de mogelijkheid om 100% te stomen, maar ook om tijdens het gebruik van de heteluchtstand extra stoom toe te voegen.

NEFF CircoTherm

Het unieke CircoTherm heteluchtsysteem zorgt voor een perfecte, gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele oven. Bak een dessert terwijl de zalm ook aan het garen is in dezelfde oven. Elke ovenlaag heeft een eigen luchtstroom waardoor smaken en geuren niet met elkaar vermengen.

NEFF Pyrolyse: je oven reinigen was nog nooit zo eenvoudig

Bij 500 graden blijft er niets anders over dan as. Met het pyrolyseprogramma reinig je de oven heel intensief. De binnenruimte wordt perfect schoon. Laat het programma eerst zijn werk doen en laat de oven vervolgens afkoelen. Met een vochtige doek veeg je tot slot al het vuil, dat as is geworden, eenvoudig weg.

Meer informatie: Neff


 

+SEGMENTO is de keuken voor puristen en estheten

+SEGMENTO is de keuken voor puristen en estheten+SEGMENTO behoort sinds 2000 tot de beproefde klassiekers in het assortiment van Poggenpohl. Geen enkele keuken is meer ingetogen qua design en toch zo overtuigend door de heldere lijnvoering en pragmatische functionaliteit.

+SEGMENTO is de keuken in het assortiment van Poggenpohl die zijn gebruikers het gevoel geeft in een ruimte te zijn die toevallig ook keuken is. Dunne werkbladen en stollenwanden accentueren de heldere, lichte lijnvoering. Automatisch openende fronten vervangen grote grepen en zijn daardoor een weldaad voor de ogen. Het is een ware sensatie als deuren en laden na een lichte druk als vanzelf opengaan. De vakken en opbergruimte zijn slim ingericht. Zij zorgen voor structuur en orde en geven keukengerei daardoor een vaste plek. De zeer stringente orde wordt hierbij binnenin voortgezet.

Een vormgevingselement van bijzondere klasse is een door horizontale lijnen verdeelde paneelwand die, los van de functionele keukenruimte, als elegante wandbekleding wordt doorgetrokken naar de woonruimte en hierdoor een subtiel verbindingselement wordt in open opstellingen. Door de uitgebalanceerde en rustige vormentaal biedt +SEGMENTO bij het gebruik van verschillende materialen veelzijdige en elegante vormgevingsmogelijkheden.

Meer informatie: Poggenpohl


 

Vrijdag 15 februari 2019

Warme en comfortabele keuken

Warme en comfortabele keukenIedereen wil graag een functionele, warme en comfortabele keuken. Toch is het vaak lastig om een radiator te plaatsen, want de kastjes en het aanrecht nemen veel ruimte in beslag. Een oplossing hiervoor is de ruimtebesparende verticale Kermi therm-x2 Verteo radiator. Deze verwarming is voorzien van de unieke innovatieve x2-technologie, dat zorgt voor een kortere opwarmtijd en aanzienlijk minder energieverbruik. De voorkant van de radiator heeft een standaard profiel, maar je kunt ook kiezen voor een volledige vlakke voorkant met of zonder designgroef. Doordat deze radiator verkrijgbaar is in diverse maten en kleuren, kun je deze aanpassen aan jouw eigen keukenstijl. Ook is het mogelijk om een rek toe te voegen voor het verwarmen en drogen van handdoeken en theedoeken. Praktisch en mooi! 

Meer informatie: Kermi


 

Wijnklimaatkast met rvs deuren

Wijnklimaatkast met rvs deurenErnaar strevend thuiskoks in staat te stellen om hun visies tot leven te brengen, ontwikkelt Gaggenau apparaten van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van puristische materialen zoals roestvrijstaal en glas, maken deze producten met hun unieke vormgeving stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

Vario 400 Serie koelen en wijnklimaatkasten

Ontdek de volledig geïntegreerde, modulaire productlijn van inbouwapparatuur. De koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties en wijnklimaatkasten zijn op uiteenlopende manieren en in indrukwekkende opstellingen te combineren. En wil je ze écht tot de eyecatcher van jouw keuken maken, dan is er de mogelijkheid ze uit te voeren met roestvrijstalen deuren.

Strak design

De nieuwe 400 Serie koelen en wijnklimaatkasten bestaat uit volledig geïntegreerde apparaten. Het strakke design is het meest indrukwekkend wanneer er meerdere koelapparaten naast elkaar worden gepresenteerd. Dit geeft niet alleen een mooi effect, maar vergroot ook de flexibiliteit binnen de keukenruimte. Deze apparaten koelen niet alleen, ze zijn een architecturaal statement.

Esthetisch

Deze wijnklimaatkasten hebben ook een mooie esthetische uitstraling: displayverlichting en met de hand vervaardigde flessenplateaus laten jouw wijncollectie stralen. De drie verschillende klimaatzones bootsen een echte wijnkelder na of zorgen voor de perfecte drinktemperatuur.

Meer informatie: Gaggenau


 

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal is te vinden in de beeldbank van het Voorlichtingsburo Wonen. In deze beeldbank is een galerij opgenomen met alle afbeeldingen behorende bij de wekelijkse blogberichten.