Acryl douchevloer met geïntegreerde afvoergoot in zwart-mat

Stijlvol, functioneel en toekomstbestendig: gelijkvloerse douches blijven ook in 2023 een van de populairste trends in de badkamer. Als ideaal en hygiënisch alternatief voor betegelde douchevloeren biedt HSK Duschkabinenbau de supervlakke acryl douchevloeren met geïntegreerde afvoergoot.

In iedere badkamer toepasbaar

Dankzij de talrijke afmetingen en het installatiegemak kan de douchevloer in elke badkamersituatie worden geïnstalleerd. De nieuwe afvoergoot in de trendy kleur zwart-mat voldoet aan de hoogste designeisen en zorgt voor accenten vol effect in de badkamer.

HSK_Acryl_douchevloer_geintegreerde_afvoergoot_supervlak

Kleur- en maatvarianten voor elke smaak

Met geïntegreerde afvoergoot in de nieuwe kleur zwart-mat, in gepolijst roestvrijstalen oppervlak of in klassiek wit: de supervlakke acryl douchevloer is door zijn strakke, gereduceerde design een absolute blikvanger in de badkamer.

Veilige slipvrije ondergrond en gemakkelijke reiniging

Dankzij de supervlakke uitvoering is de douchevloer bijzonder geschikt voor verwerking in de vloer. Het doorgeverfde materiaal van 5 mm dik ICI-acryl is bestand tegen belasting en licht- en temperatuurbestendig. De optionele, in de fabriek aangebrachte AntiSlip-coating zorgt voor extra douchecomfort: deze tweecomponentencoating op waterbasis zorgt voor een hoge slipweerstand en een moeiteloos onderhoud van de douchevloer. De geïntegreerde afvoerset is bovendien bijzonder gemakkelijk en hygiënisch te reinigen dankzij de verwijderbare stankafsluiter.

Meer weten? Maak een afspraak met een stijlexpert van Mijn bad in stijl.

Speak Your Mind

*