Alles voor de perfecte badkamer!

Een wastafelblad met een wasbak van hetzelfde materiaal dat samen één geheel wordt, dat kan bij Dekker Zevenhuizen! De wastafel kun je laten maken van composietsteen (Evora Quartz), keramiek (Evora Ceramics) of vol kunststof (Corian). Dekker Zevenhuizen heeft een mooi collectie van maatwerkwastafels die uit zes verschillende modellen bestaan. Elk een ander detail voor ieders smaak.

De zes wastafels zijn:

Cubo

Design waarbij de kraan aan de achterkant van de wastafel staat. De afvoer is zichtbaar en wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur kraan. 

Discendente

Bij dit model loopt de afvoer schuin af naar de zijkant. Het water wordt naar de afgedekte afvoer geleid, die stijlvol is afgewerkt met een kleine vierkante afdekplaat. 

Dekker-Zevenhuizen_Cubo-wastafe(02)-N0020_055_Qisani-maatwerk-wastafel-EC-Spectacle-op-Trentino-maatwerk-badmeubel

Dekker-Zevenhuizen_Discendente-wastafel(06)-N0020-055_Qisani-Discendente-maatwerk-wastafel-EC-Bottega-Acero-op-Trentino-badmeubel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inclinata

De wastafel loopt van voor naar achter naar beneden. Zo stroomt het water naar de goot aan de achterkant. De afvoer is op een stijlvolle manier afgewerkt met een langwerpige afdekplaat in dezelfde kleur.

Doppio

Bij dit mooie ontwerp staat de kraan verlaagd aan de zijkant of aan de achterkant van de wastafel. De afvoer wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan.

Dekker-Zevenhuizen_Inclinata(05)_N0020_001_Inclinata-close-upDekker-Zevenhuizen_Doppio-wastafel(01)-N0020_056-in-EQ-Easy-Clay-op-Allasio-maatwerk-badmeubel

 

 

 

 

 

 

Squadro

Deze strakke vierkante wastafel heeft een zichtbare afvoer die wordt afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan. 

Spiovente

Bij deze vierkante wastafel is de afvoer helemaal afgedekt. Het water stroomt weg door een smalle opening rondom de afdekplaat die haast niet te zien is. 

Dekker-Zevenhuizen_Lanesto-Squadro(01)_N0020_001_Lanesto-Squadro-close-up

Dekker-Zevenhuizen_Lanesto-Spiovente-Fenix_N0020_001_Lanesto Spiovente Fenix Ghost White

 

 

 

 

 

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*