Altijd een oplossing met i.life badkamer collections

De gloednieuwe i.life collectie kijkt vooruit naar een toekomst waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij het creëren van i.life, heeft Ideal Standard drie basis series ontwikkeld, elk met hun eigen design-karakter en technische kenmerken.

Ideal Standard_i-life A Singular Solutions

i.life A

Puur, simpel en toegankelijk design van toiletten en wastafels met bijpassende badkamermeubels in diverse breedtes en een diepte van 44cm.

Ideal Standard_i-life B Singular Solutionsi.life B

Eigentijds, minimalistisch design van toiletten en wastafels met bijpassende badkamermeubels met diverse extra keuzemogelijkheden, beschikbaar in diverse breedtes en een diepte van 50,5 cm.Ideal Standard_i-life S Singular Solutions

i.life S

Compact, eigentijds en minimalistisch design voor kleine ruimtes van toiletten en wastafels met bijpassende badkamermeubels in diverse breedtes en een diepte van 38 cm.

De i.life badkamer collections kenmerken zich door hun eenvoudige geometrische vormen en vele keuzemogelijkheden gecombineerd met zachte rondingen, toegepast op een breed assortiment. Om een complete oplossing voor de badkamer te kunnen bieden, is de i.life collections nog verder uitgebreid met fraaie i.life douchevloeren, douchewanden, diverse baden en badschermen. De nieuwe i.life collections kunnen perfect gecombineerd worden met de Ceraplan kranen, Ceratherm thermostaatkranen en overige accessoires en toebehoren van Ideal Standard. Één merk, één aanspreekpunt, één uitstraling, één collectie met vele keuzemogelijkheden die perfect bijelkaar passen, één oplossing.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*