Aquablade waterval spoeltechnologie is de nieuwe standaard

Ideal Standard lanceert de belangrijkste ontwikkeling sinds de uitvinding van het spoeltoilet in de 19de eeuw: de AquaBlade waterval spoeltechnologie. Deze exclusieve en gepatenteerde technologie biedt de beste spoelprestaties. De AquaBlade technologie zet nieuwe maatstaven in de sanitair wereld op gebied van design en optimale spoelprestaties. Het gladde, zacht gebogen oppervlak zonder overhangende rand betekent ook dat het toilet veel hygiënischer en makkelijker schoon te maken is. De spoeling van het toilet is stiller en heeft een allround intelligent design. AquaBlade won al vele internationale prijzen als erkenning voor het design en de revolutionaire technologie.

Aquablade waterval spoeltechnologie

Schoner

Toiletten uitgerust met AquaBlade technologie presteren beter dan traditionele toiletten op het gebied van hygiëne. Traditionele toiletten laten een aanzienlijk gedeelte van de binnenzijde ongespoeld, met name aan de achterzijde van het toilet. De AquaBlade spoelopening is hoog aan de bovenzijde van het toilet gepositioneerd zodat 95% van het onderliggende oppervlak wordt schoongespoeld, elke keer weer opnieuw.

De AquaBlade technologie zorgt voor een geoptimaliseerde waterdruk die in samenwerking met het vloeiende design van het toilet ervoor zorgt dat vuil weggespoeld wordt zonder te spatten. Het toilet is ook erg eenvoudig schoon te maken, doordat er geen overhangende rand aanwezig is waar vuil achter blijft zitten.

Aquablade waterval spoeltechnologie

Slimmer

Van technologie wordt verwacht dat het perfect functioneert wanneer het wordt gecombineerd met elegant design. In combinatie met tastbare functionele voordelen heb je echt een product dat kan worden omschreven als een slim ontwerp.

Stiller

In vergelijking met veel traditionele toiletspoelsystemen is de AquaBlade 80% stiller. Deze wetenschappelijke vergelijkingen zijn gemaakt tegenover gelijkwaardige toiletten, één met het nieuwe revolutionaire AquaBlade spoelsysteem en één met een traditionele spoeling. De resultaten tonen een vermindering in geluidsoverlast aan van 25%.

De AquaBlade watervaltechnologie is verkrijgbaar in de series: DEA – Tonic II – Connect Air.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*