AVINO hoort in de minimalistische badkamer

Behoren strakke lijnen en een minimalistisch design tot jouw badkamerideaal? Dan kan het meubel Avino van RIHO niet ontbreken in jouw badkamer, want AVINO hoort in de minimalistische badkamer! Het volledig in verstek uitgevoerde meubel benadrukt de strakheid van de naden en de hoeken van de onderkast. De greep van de laden onder 45° geeft het meubel een fijne en geraffineerde look. Avino is afgewerkt op vier hoog- of zijdeglans tinten op hoogwaardig MDF.

AVINO hoort in de minimalistische badkamer

Vele mogelijkheden

De Avino onderkast is verkrijgbaar in vier breedtes en kan uitgerust worden met zowel een symmetrische als asymmetrische wastafel in Solid Surface, bestaande uit één of twee inliggende waskommen. Er is ook een mogelijkheid om een Solid Surface blad te verkrijgen met één of twee opzetkommen uit de FromScratch collectie van RIHO.

AVINO hoort in de minimalistische badkamer

Deze opzetkommen kunnen tevens geplaatst worden op een Dekton blad. Het Dekton blad is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: een matzwarte granietlook (Sirius) alsook een witte marmerlook (Aura). Beide hebben de uitstraling van natuursteen. Gaat jouw voorkeur uit naar een andere opzetkom? Dan biedt RIHO ook maatwerk aan om aan jouw wensen te voldoen.

Bouw de inrichting nog verder uit dankzij de bijpassende kolomkasten. Deze zijn omkeerbaar en zeer stabiel, onder andere dankzij een rug van 10 mm dikte en een clever geplaatst ophangsysteem.

Avino is bovendien uitgerust met Blum ladegeleiders en scharnieren om de duurzaamheid van de bewegende delen te garanderen.

Meer informatie: RIHO

Speak Your Mind

*