Bad in de slaapkamer

Een bad in de slaapkamer geeft uw woning een luxe uitstraling. Daarnaast is het ideaal als je droomt van een vrijstaand bad, maar de badkamer te klein is. Wel zijn er zaken waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan een geschikte vloer en de juiste ventilatie. Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden van een stijlvol bad in de slaapkamer.

bad in de slaapkamer

Badderen in de slaapkamer

Met een bad in de slaapkamer heb je een echte eyecatcher in huis. Wat voor bad kies je? Een vrijstaand bad geeft een luxe uitstraling, maar een bad tegen de muur is handig als je weinig ruimte hebt. Het is wel belangrijk dat het leidingwerk geschikt is om het sanitair op aan te sluiten. Badkamerspecialist Baden+ brengt graag de mogelijkheden van een bad in de slaapkamer in kaart.

bad in de slaapkamer

Geschikte vloer voor een bad in de slaapkamer

Je kunt je voorstellen dat een vol bad gigantisch veel weegt. Om dit gewicht te kunnen dragen moet de vloer extra stevig zijn. Daarnaast moet de vloer tegen vocht kunnen. Een gietvloer of betonvloer zijn voorbeelden van mooie, praktische opties. In verschillende kleuren verkrijgbaar en 100% waterdicht. Liever een warme houtlook? Er zijn prachtige houtlook tegels verkrijgbaar, die net echt lijken. Ook kun je ervoor kiezen om onder het bad een geschikte vloer te plaatsen die subtiel overloopt naar de vloer in het slaapgedeelte.

bad in de slaapkamer

Ruimtelijkheid en privacy

Als je een bad in de slaapkamer plaatst, kun je ervoor kiezen om…

Lees verder: Baden+

Speak Your Mind

*