Badkamer in krachtig zwart of vorstelijk paars

Een fijne badkamer creëer je door je eigen persoonlijke touch eraan toe te voegen. Kleur is emotie en is daarom perfect geschikt om je badkamer aan te passen naar je eigen smaak. Voor een harmonisch effect kun je één kleur terug laten komen in meerdere items, zoals in de details, met de handdoeken en in je zeeppompje, maar je kan kleur natuurlijk ook wat ‘steviger’ doorvoeren door het verven van een wand of door een gekleurd badmeubel te kiezen. Mijn BAD geeft jou tips om in de juiste MOOD te komen door kleurgebruik in de badkamer. Wat dacht je van een badkamer in krachtig zwart of vorstelijk paars?

Krachtig zwart

Badkamer in krachtig zwart of vorstelijk paars

Een populaire trend is de zwarte badkamer. Zwart staat voor een krachtig en mystiek gevoel in jouw badkamer. Tijdloos zwart voeg je gemakkelijk toe met bijvoorbeeld een zwart toilet of een mooie zwart badmeubel. Ga je voor de industriële look? Kies dan voor een mooie matzwarte details in de badkamer, zoals matzwarte kranen.

Vorstelijk paars

Badkamer in krachtig zwart of vorstelijk paars

Paars staat voor kalmerend en creatief stimulerend. De kleur wordt veelal geassocieerd met luxe, stijl en rijkdom. Creëer je eigen spirituele paleis met paars door bijvoorbeeld het toevoegen van paarse elementen, een paarse wand of werk met paars licht.

Bron: Mijn BAD

Speak Your Mind

*