Badkamercollectie i.life geïntroduceerd in Parijs

De Together World Tour van Ideal Standard arriveerde onlangs in Parijs voor de vierde stop tijdens zijn inspirerende theatrale reis rond de wereld. Het evenement dat op 21 oktober plaatsvond, introduceerde de nieuwste badkamercollectie i.life van Ideal Standard en toonde ook de prachtige confrontatie tussen de twee gezichten van Parijs.

De Together World Tour is een reeks digitale evenementen, gekoppeld aan zes bestemmingen – elk geselecteerd vanwege hun beroemde bijdrage aan design en cultuur. Hierbij wordt niet alleen bij iedere bestemming de verdieping gezocht in de unieke schoonheid van elke stad, ook lanceert Ideal Standard tegelijkertijd nieuwe productcollecties via een boeiend en artistiek format.

Badkamercollectie i.life geïntroduceerd in Parijs

Parijs

Na het succes van de vorige drie evenementen van de tour in Milaan, Berlijn en Londen, haalt het nieuwste evenement in de serie inspiratie uit één van ’s werelds modehoofdsteden om unieke trendinzichten te bieden en de evolutie van badkamerdesign te verkennen.

De co-chief executive officer van Ideal Standard, Jan Peter Tewes, zei: “Parijs is wereldberoemd om zijn theatrale sferen en ontwerpcultuur en is de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest iconische designers en kunstenaars. Door de jaren heen heeft het de samenleving kennis laten maken met duizenden stijltrends die verder zijn geëvolueerd, dus het voelde voor ons bijzonder goed om deze locatie te kiezen en te laten zien hoe we onze eigen productieprocessen hierop hebben afgestemd door onze kennis en ervaring gedurende de afgelopen eeuwen”.

“Het creatieve proces van Ideal Standard is in een nooit eindigende interactie met onderzoek en experimenten, altijd met het doel om producten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen. Door een filmische digitale ervaring, met Parijs als ons anker, waren we in staat om de evolutie van de ‘atelier cultuur’ naar de industriële wereld van badkeramiek vast te leggen en onze ware passie voor badkamerdesign over te brengen.”

Badkamercollectie i.life geïntroduceerd in Parijs

Exclusief kijkje achter de schermen

Het digitale evement trakteerde de kijkers dit keer ook op een exclusief kijkje achter de schermen van de productiefabriek van Ideal Standard, waarin de reis van het ontwerp van een collectie en het innovatieve productieproces wordt weergegeven, waarbij de nieuwste technologie wordt gebruikt om opvallende ontwerpen te creëren.

Jan Peter vervolgt: “Een atelier is niet alleen een fysieke plek, maar ook een iconische plek waar huidige meesters de toekomstige meesters leren hoe ze dingen kunnen maken. Ze zorgen voor betrouwbaarheid door middel van beproefde praktijken, terwijl ze de vrijheid hebben om te spelen en nieuwe technieken en technologieën toe te passen. Voor Ideal Standard betekent dit het stellen van doelen van de hoogste kwaliteit, massaproductie, maar zonder de kleinste details die de klantervaring verbeteren, te verwaarlozen.”

Badkamercollectie i.life geïntroduceerd in Parijs    Badkamercollectie i.life geïntroduceerd in Parijs

i.life-collectie

Tijdens het evenement onthulde Ideal Standard ook zijn i.life-collectie – een totale badkameroplossing voor het alledaagse. Ontworpen om schoonheid in elk huis te brengen, ongeacht de vorm of grootte, biedt i.life eenvoud met pure lijnen die een sereen badkamerinterieur creëren waar functionaliteit en schoonheid elkaar ontmoeten.

Gemaakt in samenwerking met de Italiaanse designstudio Palomba Serafini Associati, stelt i.life gebruikers in staat om een badkamerinterieur te creëren waar ze dag na dag van kunnen genieten. Met een selectie wastafels, toiletten en bidets die worden gekenmerkt door zacht, afgerond keramiek en een toegankelijk ontwerp, is i.life zowel praktisch als mooi, waardoor een serene omgeving wordt gecreëerd en zelfs kleine ruimtes zoals gastenbadkamers compleet aanvoelen.

Badkamercollectie i.life geïntroduceerd in Parijs    Badkamercollectie i.life geïntroduceerd in Parijs

Over de hedendaagse collectie gesproken, Roberto Palomba, Chief Design Officer van Ideal Standard, zei: “De badkamercollectie van i.life is een echt voorbeeld van design dat een decor vormt voor goed wonen; ontwerp dat een veilige ruimte voor leven en liefde bevordert. Het is een slimme, veelzijdige collectie waar design, comfort en hygiëne prachtig samenkomen en we kunnen niet wachten tot onze klanten het thuis gaan ervaren.”

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*