Badkamercollectie Tesi rijmt functionele vormgeving met design

De nieuwe badkamercollectie Tesi laat zich niet onder één noemer vangen: rank, verfijnd, flexibel… Studio Levien tekende voor Ideal Standard een collectie meubels en keramiek uit in een perfecte mix van functionaliteit en vormgeving. Een innovatieve designoplossing ook die de laatste technologieën integreert voor nog meer comfort, zelfs in de kleinste badkamer.

Met haar veelzijdig design opent Tesi heel wat perspectieven en is de collectie perfect inzetbaar in elke badkamer en toiletruimte. Daarbij combineert de collectie perfect vormgeving en functie, met oog voor technologische innovaties.

 Badkamercollectie Tesi rijmt functionele vormgeving met design

AquaBlade spoeltechnologie

Zo zijn Tesi wandclosets uitgerust met AquaBlade spoeltechnologie: stijlvol, geruisloos, zonder spatten en op-en-top hygiënisch. Deze revolutionaire technologie spoelt het wandcloset door vanaf de bovenzijde van de pot. Doordat er geen overhangende rand is – die meestal moeilijk te reinigen is – blijft de volledige binnenkant van het wandcloset perfect schoon. 

Schoon en luxueus

De onzichtbare bevestigingen van het wandcloset zorgen voor een schone en luxueuze look. En zelfs de zitting, een detail dat men makkelijk over het hoofd ziet, is ontworpen met maximaal gebruiksgemak in gedachten. De softclosing zitting is voorzien van een ‘quick release’-mechanisme om zitting en deksel gemakkelijk los te klikken. Dus geen gedoe meer om het wandcloset te reinigen.

Slim

De Tesi meubels bieden dan weer slimme opbergoplossingen en hebben een mooie match met de ranke vormen van Tesi. De softclosing deuren en -lades vervolledigen het comfort.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*