Badkamerserie DEA – design voor alle zintuigen

Badkamerserie DEA biedt een luxueuze badkamerproducten met de kenmerken van een moderne klassieker. Bij deze serie worden zorgvuldig geselecteerde materialen met zachte, vloeiende rondingen toegepast. Conceptueel middelpunt is de mens die zich in de veilige omgeving van zijn badkamer volkomen happy moet voelen.

Badkamerserie DEA bad    Badkamerserie DEA zuilwastafel

Moderne klassieker

Badkamerserie DEA biedt een ruime keuze aan keramische producten met een onmiskenbare vormgeving, waaronder ruime wastafels, moderne zuilwastafels, opbouwkommen, wandcloset met verborgen bevestiging en badkuipen in een eigentijdse stijl. De weelderige, vrijstaande badkuip met geïntegreerd frontpaneel is de blikvanger in iedere badkamer. Met de licht afgeschuinde zijkanten nodigt deze uit tot uitgebreid baden. Ook de zuilwastafel zorgt met zijn sculpturale uiterlijk voor moderne accenten in dezelfde stijl. Diverse spiegelkasten met o.a. geïntegreerde LED-verlichting en wastafelmeubels in verschillende maten maken het assortiment compleet. Met zijn tijdloze, esthetische vormgeving en perfecte functionaliteit heeft DEA alles in zich om tot een moderne klassieker uit te groeien die ook kortdurende trends ruimschoots overleeft.

Badkamerserie DEA wandclosetFunctioneel wandcloset

Het DEA wandcloset is standaard voorzien van blinde bevestiging wat een extra toegevoegde waarde aan de luxe vormgeving geeft. De eenvoudige bediening van de blinde bevestiging vindt plaats via de onderzijde van het wandcloset. Daarnaast wordt het wandcloset met de esthetisch zeer fraaie dunne closetzitting met deksel in soft close uitvoering.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*