Badkamerserie YOU is uitgebreid

Badkamerserie YOU is uitgebreid. Hier ontmoet je niet alleen een serie, maar een nieuwe wereld. Een wereld waar je kunt spelen, experimenteren en stijlen kunt combineren. Het resultaat is een complete persoonlijke badkamer. Bij YOU werk je niet alleen met persoonlijke elementen, je hebt zelf de rol van ontwerper. Het was nog nooit zo eenvoudig om een fraaie, functionele badkamer samen te stellen op basis van eigen voorkeuren. Je kunt kiezen uit een van de drie stijlen: Vintage, Urban of Classic of je kunt hieruit mixen en matchen.

Badkamerserie YOU is uitgebreid

Compleet nieuw is dat je naast Urban nu ook Classic met mooie houten fronten kunt krijgen. Samen met de vele combinaties uit de Vintage stijl, gelakt in een wenskleur of van hout, zijn de keuzemogelijkheden bijna eindeloos met YOU. Je kunt gemakkelijk je badkamer inrichten met de uitstraling die bij jou en de persoonlijkheid van je huis past.

 Badkamerserie YOU is uitgebreid    Badkamerserie YOU is uitgebreid

Classic

Tijdloze elegantie. De klassieke deugden van onze Scandinavische designtraditie stralen door in elk detail en creëren een elegante, tijdloze look.

Urban

Modulaire en minimalistische vormgeving. Strakke en krachtige uitstraling – geen overbodige details die de ononderbroken, effen gekleurde oppervlakken en strakke lijnen verstoren.

Vintage

Romantisch en functioneel retro. Een lichte en organische vormgeving, die een persoonlijk en decoratief interieurontwerp bepaalt.

 

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*