Badkamerspiegels met mooi en functioneel design

Bij Dansani vind je een scala aan mogelijkheden op het gebied van badkamerspiegels. Ze hebben een ruim en interessant assortiment badkamerspiegels, die al jouw dromen over de perfecte badkamer uit kunnen laten komen.

Of je nu op zoek bent naar een spiegel met of zonder verlichting; in de ruime selectie producten vind je alles wat je nodig hebt. Er is een keur aan mooie spiegels in veel verschillende prijsklassen en met allerlei vormen. Je vindt dus spiegels met lijsten in precies de kleur die je wenst. Door de doordachte toepassingen en hoogwaardige kwaliteit kun je kiezen uit stijlvolle, klassieke, minimalistische en extravagante spiegels.

 Badkamerspiegels met mooi en functioneel design

Dansani biedt:

  • Energiezuinige badkamerspiegels met verlichting
  • Milieuvriendelijke en duurzame materialen
  • Goed en solide vakwerk
  • Materialen van uitzonderlijke kwaliteit

 Badkamerspiegels met mooi en functioneel design

Kies spiegel met lichtbediening

Als je zelf de kleurtemperatuur van het licht wilt kunnen instellen, van warm tot koud licht, dan heeft Dansani veel spiegels en spiegelkasten met lichtbediening voor jou. Je kunt de lichtsterkte sterker of zwakker maken, al naar gelang jouw wens. Van effectief werklicht in de ochtend tot een meer sfeervolle en gedempte verlichting voordat je naar bed gaat. Je past het licht zelf aan op basis van jouw behoefte en jouw dagritme, via een ingebouwd touchpaneel met aan- en uitfunctie, traploze dimmer en kleurtemperatuurregeling.

 Badkamerspiegels met mooi en functioneel design

Een detail: geen condens

Als we naar spiegels kijken dan kan het ook de moeite waard zijn om te voorkomen dat deze beslaan na het douchen. Veel spiegels zijn daarom ook leverbaar met een verwarmingspaneel dat een gedeelte van het spiegeloppervlak vrij van condens houdt, hoe lang je ook onder de douche staat. Het is een detail, maar misschien wel handig om ’s ochtends te hebben als je een paar keer op de sluimerknop van je wekker hebt gedrukt.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*