Badkamertrends voor 2021: Rural Chic en Soft Stream

Ga jij binnenkort jouw eigen luxe badkamer ontwerpen? Een geweldig vooruitzicht, maar ja, voor welke richting of trend kies je? Wat zijn de meest relevante badkamertrends voor 2021? En… niet onbelangrijk: realiseer je je ook dat een badkamer tegenwoordig niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar juist een plek is waar het helemaal gaat om jouw welzijn én jouw wellness!

Badkamertrends voor 2021: Rural Chic en Soft Stream

Badkamerrevival

Het ontwerp van een moderne badkamer staat in het teken van het creëren van méér ruimte voor persoonlijke ontspanning. Dat kan ook haast niet anders na een jaar waarin de wereld op z’n kop stond. Thuiswerken werd de norm en dús ontwikkelde zich in 2020 het gevoel dat je je huis eens grondig onder handen wilde nemen. Immers, door al dat thuiswerken keek je elke dag tegen de ‘oneffenheden’ aan, ook bij de badkamer. En daar ben je niet de enige in! Iedereen in Nederland heeft meer dan ooit behoefte aan gezonde wellness én persoonlijk welzijn. En, minder oneffenheden! Je begrijpt het al: het ontwerpen van een luxe badkamer vraagt nieuwe inzichten.

Maar hoe?

We laten je dan ook graag kennismaken met Qisani. Dit is een ijzersterk Nederlands merk met luxe badkamermeubilair en -accessoires dat verkrijgbaar is bij de meeste gerenommeerde verkooporganisaties van hoogwaardig badkamerinterieur. Er zit er vast wel één bij jou in de buurt. Qisani heeft voor jou het verrassende en inspirerende antwoord. Want, Qisani gaat helemaal mee in de belangrijkste en prachtige trends van nu; Rural Chic en Soft Stream.

Badkamertrends voor 2021: Rural Chic en Soft Stream

Badkamertrend 1: Rural Chic

(Je bent thuis in de badkamer)

Praktisch gemak en ultiem comfort gaan hand-in-hand met een groots en exclusief effect! Ook jij wordt enthousiast van bijvoorbeeld de keramische platen met een uitvergrote onyx of marmeren adering. Het gebruik van een mix van natuursteen, hout en groenbeleving versterkt bovendien jouw contact met de natuur zonder daar meteen al te zweverig over te doen. Daarnaast is het nu bijna standaard om op elke wand een ander materiaal te plaatsen. Je zult ontdekken dat jouw badkamer minder monotoon aanvoelt. Natuurlijk is alles nog wel functioneel maar het gevoel van ‘thuis in de badkamer’, een plek om jezelf gereed te maken voor de dag of juist de ontspanning te vinden na de stress van alles éérder op de dag, overheerst. Daarom veel meer beleving voor jou. Je ervaart een intenser gevoel.

Het gaat bij Rural Chic om grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De Look and Feel is stoer, chic en handgemaakt, en verrassende eyecatchers stelen de show. Buitenmaterialen zoals onbewerkt hout, steen, marmer en staal krijgen een premiumstatus. Maar de ‘touch’ is aansluitend levensecht.

Kortom: je voelt je eindelijk thuis in jouw badkamer.

Badkamertrends voor 2021: Rural Chic en Soft Stream

Badkamertrend 2: Soft Stream

(Je gaat voor functioneel én sfeer)

De ‘holistische benadering’ is het uitgangspunt bij deze bijzondere en interessante trend. Welzijn en geluk hangen namelijk af van hoe je woont. De beleving van een rustgevende sfeer in het gehele interieur is essentieel. Bij de trend Soft Stream gaat het om meer zachte, iriserende accentkleuren. Je richt jouw badkamer organisch in met meer vloeiende lijnen en een mix van luxe materialen.

Ook hier geldt dat je tevreden kunt zijn over het eindresultaat: je creëerde een optimale balans tussen alle benodigde functionaliteiten enerzijds en ultieme sfeerbeleving in de badkamer anderzijds. Privé is altijd privé. Die functionaliteit staat overigens vanzelfsprekend op hoog niveau. Qisani biedt een prima maatwerkprogramma voor wastafels en badkamermeubels met bijpassende spiegels, planchetten, regalen en kolomkasten.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*