Begin de dag goed met een dubbele wastafel

’s Ochtends is het in de meeste gezinnen spitsuur. Iedereen moet ongeveer om dezelfde tijd de deur uit en iedereen wil zo lang mogelijk in bed blijven liggen. Dat betekent dat iedereen haast heeft in de badkamer en dat het dringen is voor de wastafel. Begin de dag goed met een dubbele wastafel, dat scheelt een hoop ergernis.

Begin de dag goed met een dubbele wastafel

Tegelijk wassen en tandenpoetsen

Is het bij jou thuis ook altijd dringen voor de wastafel? Met een kleine aanpassing in de badkamer kun je de filevorming verkleinen. Met een dubbele wastafel voor de badkamer kun je met meerdere personen tegelijk in de badkamer zijn. Een dubbele wastafel is eenvoudig te monteren. Tegelijkertijd bespaar je met een dubbele wastafel ruimte in vergelijking met twee enkele wastafels. Dat betekent dat je daardoor niet per se de badkamer hoeft te vergroten. Je kunt namelijk al dubbele wastafels kopen van 100 cm breed. Bij Dansani vind je een ruime selectie dubbele wastafels voor de badkamer in verschillende designs.

Begin de dag goed met een dubbele wastafel    

Dubbele wastafel is functioneel

De badkamermeubels van Dansani worden gekenmerkt door duurzame materialen van goede kwaliteit, die ook na vele jaren gebruik mooi blijven. Een mooie, functionele, dubbele wastafel met een fraaie en praktische onderkast kan jouw badkamer op een prachtige, stijlvolle manier een geheel nieuwe look geven.

Begin de dag goed met een dubbele wastafel

Voor een groot gezin of voor mensen die graag de ruimte hebben, is de unieke 160 cm brede dubbele wastafel een ideale oplossing. Lades en kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en er zijn werkbladen van minimalistische tinten tot sfeervolle houtstructuren. Alle lades bevatten ruimtebesparende bakjes en ingebouwde dempers, die ervoor zorgen dat de lades geruisloos sluiten.

Begin de dag goed met een dubbele wastafel

Meer informatie: Dansani

Comments

  1. Belachelijk hoe duur Dansani spiegelkasten zijn.
    Een spiegelkast 60 x 80 x15.5 cm kost ca. € 1000

Speak Your Mind

*