Berlijn is tweede halte in Together World Tour van Ideal Standard

Ideal Standard zet zijn unieke reeks evenementen, de Together World Tour, in Berlijn voort, waarbij de nadruk ligt op de architectuur, het design en de cultuur binnen deze iconische, Duitse hoofdstad.

Berlijn is tweede halte in Together World Tour van Ideal Standard

Tweede digitale halte: Berlijn

The Together World Tour maakt zijn tweede digitale stop in Berlijn op 16 juni 2021. Het innovatieve evenement van Ideal Standard is met name is ontwikkeld voor de internationale architectuur- en designgemeenschap en eenieder die een verdergaande interesse heeft in sanitair. De Together World Tour is een vernieuwende samensmelting van digitale inhoud van de wereldwijde fabrikant van badkamerproducten, die bezoekers wil inspireren door o.a. dieper in de designcultuur van zes unieke steden over de hele wereld te duiken, te weten: Milaan, Berlijn, Londen, Parijs, Dubai en Shanghai. Deze steden zijn iconische hoofdsteden van de wereld en ook de basis voor Ideal Standard’s innovatieve hybride evenement, ontworpen voor de internationale Architectuur & Designgemeenschap.

Eerste stop was in Milaan

Na het succes van het eerste evenement in Milaan op 21 april 2021, waarin de opvallende, nieuwe Linda-X-reeks werd onthuld, zal het evenement in Berlijn ook een voorproefje geven van nieuwe toevoegingen aan de Atelier-Collecties van Ideal Standard. De Atelier Collecties worden beïnvloed door het rijke ontwerp erfgoed van het merk en zijn het resultaat van de samenwerking met de Italiaanse designstudio Palomba Serafini Associati (PS + A) en Roberto Palomba, Ideal Standard’s Chief Design Officer

Hedendaagse en tijdloze architectuur

Het Berlijnse evenement zal zich richten op de opvallende variatie van de hedendaagse en tijdloze architectuur in de stad en haar levendige identiteit. Het tweede evenement van de Together World Tour wordt gehouden op woensdag 16 juni 2021, van 12.00 tot 12.30 uur.    De interactieve omgeving moedigt deelnemers aan om deel te nemen aan het live-evenement en biedt de kans om nieuwe collecties te ontdekken of in te zoomen op bepaalde locaties om exclusieve inhoud te ontgrendelen.

 

Registreer je bezoek vóór 16 juni 2021.

Speak Your Mind

*