Blue-technologie bespaar water – bespaar geld

Met zijn intelligente ontwerp en precisietechniek, brengt de Blue-collectie perfect de balans tussen de noodzaak om het waterverbruik te verminderen met veiligheid en controle. De innovatieveIdeal Standard_CeramixBlue_A5795AA_AmbCU_NN_CrossSection.jpeg wastafelkranen zijn speciaal ontworpen om minder water te gebruiken, waardoor de energiekosten worden verlaagd. Efficiëntie die echte besparingen oplevert bij jou thuis! Daarnaast hebben sommige badvullers en bad/douchekranen ultramoderne thermostatische bedieningselementen, zodat jouw gezin altijd veilig blijft.

De Blue wastafelmengkranen zijn ontworpen om minder water en energie te verbruiken dankzij functies zoals de volumestroomregelaar en het feit dat er minder water in de kraan staat wanneer deze is uitgeschakeld. Door energie en water te besparen, bespaar je geld. De volumestroomregelaar verlaagt het waterverbruik van 9 naar 5 liter per minuut zonder merkbaar verlies van stroming, omdat het water wordt gemengd met lucht.

Door de hoeveelheid water in de Blue kranen met 80% te verminderen, is er minder water om door te spoelen. Dat betekent ook dat er 80% minder water in de kraan zit dat stagneert en bacteriegroei mogelijk maakt.

Ideal Standard_CeramixBlue_A5646AA_AmbCU_NN_CMB01.jpeg

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*