Ceratherm T, lekker warm en toch cool

De een gaat graag in bad, terwijl de ander liever een douche neemt. Daarnaast verkiest de een koel water en gaat de ander juist voor prikkelend warm. Het perfecte bad of de perfecte douche is dus voor iedereen anders, maar iedereen wil wel graag zijn eigen perfecte temperatuur eenvoudig kunnen regelen. 

Ceratherm T, lekker warm en toch cool

Temperatuurregeling – precies goed, elke keer weer

Met FirmaFlow® Therm kunnen installateurs een gewenst temperatuurniveau instellen. Als gebruiker kun je ook een maximale temperatuur kiezen en deze desgewenst met een druk op de knop wijzigen. Als de toevoer van warm of koud water onverwachts wordt onderbroken, stopt FirmaFlow® Therm automatisch de douche om schokken en brandwonden te voorkomen. Zodra de watertoevoer weer gegarandeerd is, kan hij gecontroleerd opnieuw gestart worden.

Intelligent én veilig

De technologie waarop Ceratherm T is gebaseerd, is niet alleen intelligent, maar ook veilig – en daarom de perfecte keuze. Welke temperatuur je ook verkiest: het Ceratherm T-kraanlichaam blijft altijd koel. De gehele collectie is voorzien van Cool Body technologie, wat ervoor zorgt dat warm water altijd omgeven is door koud water. Dit betekent dat gebruikers van alle leeftijden worden beschermd tegen brandwonden en genieten van volledig comfort.

Ceratherm T, lekker warm en toch cool

Ergonomisch

Met drukknoppen en bedieningselementen die naadloos in het kraanlichaam van de Ceratherm T passen, kan de stroom en temperatuur van het water eenvoudig worden aangepast. In de douchesystemen zorgt de geïntegreerde omstelling ervoor dat de waterstroom tussen de hoofddouche en de handdouche gemakkelijk te veranderen is. Het assortiment accessoires – waaronder ook handdouches en ergonomische opbergmogelijkheden – biedt nog meer keuze en gemak.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*