Cesio is een nieuwe lijn badkamermeubels

Op zoek naar rust en warmte in jouw badkamer? Cesio is een nieuwe lijn badkamermeubels met zorgvuldig uitgekozen houtdecors. Deze meubels komen helemaal tot hun recht in zowel een moderne woning als een meer klassiek interieur.

Cesio is een nieuwe lijn badkamermeubels

Greeploos

De nieuwe lijn straalt klasse uit en creëert een tijdloze sfeer in de badkamer. Door zijn greeploze eenvoud, benadrukt door een horizontale schaduwvoeg in het midden van het frontvlak, krijgt Cesio een uitgesproken hedendaagse look.

Wastafel of waskom

De Cesio onderkast is verkrijgbaar in vier breedtes en kan uitgerust worden met zowel een symmetrische als asymmetrische wastafel in Solid Surface, bestaande uit één of twee inliggende waskommen. Er is ook een mogelijkheid om een Solid Surface blad te verkrijgen met één of twee opzetkommen uit de FromScratch collectie. FromScratch opzetkommen kunnen tevens geplaatst worden op een Dekton blad. Het Dekton blad is weer verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een matzwarte granietlook (Sirius) alsook een witte marmerlook (Aura). Beide hebben de uitstraling van natuursteen.

Gaat jouw voorkeur uit naar een andere opzetkom? Dan biedt RIHO ook maatwerk aan om aan jouw wensen te voldoen.

Cesio is een nieuwe lijn badkamermeubels

Kolomkasten

Bouw de inrichting nog verder uit met de bijpassende kolomkasten. Deze zijn omkeerbaar en zeer stabiel, onder andere dankzij een rug van 10 mm dikte en een clever geplaatst ophangsysteem. Cesio is bovendien uitgerust met Blum ladegeleiders en scharnieren om de duurzaamheid van de bewegende delen te garanderen.

Meer informatie: RIHO

Speak Your Mind

*