Collectie badkameraccessoires uitgebreid

Comfort staat op nummer 1 op ons wensenlijstje voor de badkamer. Dat er in een comfortabele badkamer een verwarming aanwezig dient te zijn, staat buiten kijf. Instamat combineert de noodzaak van warmte met design, want het oog wil ook wat. Om het comfort in de badkamer nog verder te verhogen, omarmde het bedrijf ruim een jaar geleden de badkameraccessoires van het Deense merk Södahl. Inmiddels is de collectie badkameraccessoires uitgebreid met Eva Solo en Nuance.

Södahl Calm White    Södahl Green stent

Kleurtrends 2019

Het assortiment badkameraccessoires van Instamat is flink uitgebreid. Tijdens de VT Wonen & Design beurs in Amsterdam is de nieuwe collectie succesvol geïntroduceerd. Hierin zijn dé kleurtrends voor 2019 terug te vinden zoals blauw, groen en zwart.

Blauwe accessoires geven de badkamer meteen een frisse en heldere look, terwijl groene accessoires rust en geborgenheid uitstralen. Wil je een statement maken? Kies dan voor zwart. Gecombineerd met hout of mat wit geeft het de badkamer een luxe en chique uitstraling.

Collectie badkameraccessoires uitgebreid

Eva Solo

Eva Solo, afkomstig uit Denemarken, biedt een uitgebreide collectie van prachtige badkameraccessoires. De producten kenmerken zich hun eenvoud, functionaliteit en kwaliteit. Mooi om naar te kijken maar ook functioneel en bruikbaar. Niet alleen erg mooi voor je eigen badkamer, maar bovendien ook uniek om cadeau te geven. Eva Solo heeft een ruime keuze aan badkameraccessoires zoals zeepdispensers, toiletborstels en tandenborstelhouders.

Collectie badkameraccessoires uitgebreid

Nuance

Scandinavisch ontwerp dat functionaliteit uitstraalt. Achter elk product staat een Scandinavisch ontwerper of ontwerpteam dat innovatieve gedachten en onconventionele ideeën gebruikt om nieuwe functies en nieuwe ontwerpen te creëren. De materiaalkeuze wordt bepaald door de unieke eigenschappen van het individuele materiaal zoals klassieke houtsoorten, gietijzer of elegant staal.

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*