Comfortabele badkamer voor vijftigplussers

Comfortabele badkamer voor vijftigplussersDat iemand op leeftijd is of een beperking heeft, hoeft nog niet te betekenen dat zijn of haar woonwensen minder worden. Integendeel, steeds meer vijftigplussers laten een moderne, luxe comfortabele badkamer plaatsen. Daarmee kunnen ze nog tot op hoge leeftijd op een aangename manier de persoonlijke hygiëne verzorgen. Daarbij zijn zij uiterst kritisch op de materialen, vorm en kleuren van de geplaatste producten. Handicare speelt hierop in met een nieuwe, antracietkleurige lijn.

Antracietkleurige hulpmiddelen voor comfortabele badkamer

Zorgbadkamers zijn traditioneel ingericht met het uiterlijk van een ziekenhuis, met veel zwarte en witte producten. Die lijn heeft Handicare al jaren geleden doorbroken, met een kleurrijk assortiment voor de comfortabele badkamer, met bijvoorbeeld wandbeugels, badzitjes, etc. De moderne, oudere consument heeft immers behoefte aan kwaliteit, uitstraling en gebruiksgemak.

Antraciet is het nieuwe zwart

Handicare douche RVS antracietMaar hoe breed het assortiment ook was, er bleek behoefte aan een nieuwe, moderne kleurstelling. Met name op het gebied van het zeer trendy antraciet moesten de verkopers steeds ‘nee’ verkopen. Dat is vanaf dit moment niet meer nodig, want Handicare lanceert een complete nieuwe productlijn in antraciet, als vervanger van de standaard zwarte productlijn.

Mooi én functioneel

De kleur antraciet is niet alleen mooi, hij biedt ook een goed contrast op een witte tegelmuur wat de hulpmiddelen beter zichtbaar maakt bij een visuele beperking. Handig als u bedenkt dat veel mensen minder goed zien in de badkamer, omdat veel brildragers hun bril afzetten als ze zichzelf verzorgen.

Meer informatie: Handicare 

Bron: Thuiscomfort 

Speak Your Mind

*