Conca-collectie van Ideal Standard gemoderniseerd

“Conca’s organische rondingen gecombineerd met diepe geometrische en sensuele details, tilt de collectie naar een nieuw niveau van puurheid.”

Oorspronkelijk ontworpen door Master Designer Paolo Tilche in 1972, had Conca een diepgaande invloed op de designcultuur. Nu opnieuw uitgevonden door Ludovica en Roberto Palomba, blijft de collectie trouw aan haar geometrische en sensuele oorsprong, terwijl ze haar puurheid naar een geheel nieuw niveau evolueert.

De collectie combineert klassieke elegantie met het genie van moderne productie. Hedendaagse geavanceerde technologieën brengen baanbrekende vorm en functie in ontwerpen die in de jaren ’70 ondenkbaar waren.

Conca-collectie van Ideal Standard gemoderniseerd

Perfect voor elke levensstijl

De bekroonde Conca-collectie is verkrijgbaar in verschillende maten – zodat iedereen kan genieten van het verleden met alle functionaliteit die het nieuwste ontwerp te bieden heeft.

Tijdloze stijl

Deze gestroomlijnde interpretatie van een iconisch ontwerp heeft het verfijnde karakter van het verleden, maar past ook in het moderne leven. Het is waar klassiek en modern elkaar ontmoeten, innovatie en schoonheid elkaar ontmoeten en eenvoud en nauwgezette aandacht voor detail elkaar ontmoeten. Het is tijdloze stijl op zijn best.

Een moderne klassieker

Tactiele schoonheid en functie komen samen als geen ander klassiek ontwerp dat tot nu toe opnieuw is uitgevonden.

 

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*