Connect Air nu nog completer

Ideal Standard, de toonaangevende leverancier van innovatieve en designoplossingen voor de badkamer, presenteert een aanvulling op de collectie Connect Air. Het kenmerkende dunne keramiek in de rechthoekige Cube wastafels is nu ook verwerkt in een ronde variant. Het resultaat van deze geraffineerde uitbreiding heet Connect Air Arc. De Connect Air Arc wastafels zijn te verkrijgen in 70, 65, 60, 55, 50 cm en in een fontein uitvoering van 40 cm.

Connect Air nu nog completer

Connect Air Arc maakt de serie completer

De aanvulling van Connect Air Arc wastafels maakt de collectie nog completer. Naast de al reeds bestaande rechthoekige Connect Air Cube wastafels, Connect Air waskommen en opbouwwastafels (allen verkrijgbaar in diverse afmetingen) maakt de ronde Arc wastafel de designmogelijkheden in de serie Connect Air nog groter.

De meubels en het keramiek van de Connect Air collectie is ontworpen om elke stijl te bevredigen en vormt een totaal oplossing die een ongekende elegantie naar de badkamer brengt. Connect Air straalt een frisse en luchtige sfeer uit die in elke badkamer aansluiting vindt en voldoet aan ieders vereisten. De collectie heeft een tijdloze, klassiek-moderne stijl. Zo elegant als de serie oogt, zo praktisch en vernieuwend voelt de collectie aan. Het meubilair van Connect Air biedt een scala aan uitvoeringen en is beschikbaar in zes tweekleurige combinaties die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. Het luchtige en klassiek-moderne design komt ook terug in de wastafels en waskommen door het toepassen van dun keramiek en zachte rondingen.

Connect Air nu nog completer

AquaBlade waterval spoeltechnologie

Het Connect Air wandcloset en staande closet zijn uitgerust met blinde bevestiging. Dit komt ten goede aan de ronde lijnen en het luchtige design. De closets bevatten ook de innovatieve AquaBlade waterval spoeltechnologie.

Met het AquaBlade waterval spoelsysteem gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze closets, zowel in comfort als in design. De extra hoog gepositioneerde spoelopening creëert een ‘waterval’ vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen. Het gepatenteerde AquaBlade waterval spoelsysteem garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak.

Connect Air nu nog completer

De Connect Air serie is uitstekend te combineren met de Ultra Flat Solid douchevloeren en maakt het architecten en ontwerpers mogelijk om efficiënte, duurzame en adembenemende badkamerprojecten op te zetten.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*