Connect Space voor de kleine badkamer

Connect Space voor de kleine badkamer

In ieder huis hoort een badkamer. En of je nu groot of klein woont, een aantal elementen horen thuis in een badkamer. En omdat je dagelijks best wel wat tijd doorbrengt in de badkamer, wil je wel dat deze ruimte comfort biedt. Daarnaast wil het oog ook wat. Kortom, er worden nogal wat eisen gesteld aan de badkamer, hoe klein deze ook is.

Connect Space voor de kleine badkamer

Kleine badkamers met veel ruimte

Ideal Standard ontwerpt prachtige plaatsbesparende badkamers en heeft een paar tips om de kleine badkamer ruimtelijk in te richten:

  1. Bespaar aan ruimte en kies eerder voor een inloopdouche dan een bad. De glazen panelen die het opspattende water afschermen, stroomlijnen de ruimte en bieden tegelijkertijd voldoende ruimte om vrij te bewegen tijdens het douchen. Wil je toch per se een bad, kies dan voor een bad-douchecombinatie.
  2. In compacte badkamers kun je het beste ook de hoeken optimaal benutten. Kies een hoekdouche, hoekwastafel met hoekmeubel of zelfs een hoek-wc om meer beschikbare plaats vrij te hebben. De collectie Connect Space werd speciaal hiervoor ontworpen.
  3. Houd je badkamer netjes opgeruimd door voor elke potje en flesje een vaste opbergplek te voorzien. Door de juiste meubels te kiezen kunnen al je badkamerspullen zorgvuldig opgeborgen worden en creëer je een ruimtelijk en geordend effect.

Connect Space voor de kleine badkamer    Connect Space voor de kleine badkamer

De juiste meubels

Het Connect Space assortiment biedt een hoog aantal ruimtebesparende oplossingen aan; fontein, wastafels met geringe diepte, slim gebruikte opbergruimte van meubels en een compact wandcloset en wandbidet met een diepte van 48 cm. Of je nu kiest voor modern of klassiek, afgeronde of meer geometrische vormen, het brede gamma van Ideal Standard biedt verschillende oplossingen om je te helpen bij het ontwerpen van jouw ideale (kleine) badkamer.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*