Creëer jouw eigen persoonlijke ruimte

Jouw nieuwe badkamer moet aangepast zijn aan jou en jouw leven en niet andersom. Daarom heeft Dansani een nieuw programma badkamermeubels samengesteld die het jou eenvoudig maken om jouw geheel eigen look te creëren. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de functies of van het vakwerk. Je hebt alles onder controle, ongeacht wie je bent en wat je kiest. Laat jouw fantasie de vrije loop en creëer jouw eigen persoonlijke ruimte.

Dansani YOU logo

Vakmanschap in drie stijlen

Het was nog nooit zo eenvoudig om een fraaie, functionele badkamer samen te stellen op basis van jouw eigen voorkeuren. Met het nieuwe Dansani YOU kun je jouw persoonlijke badkamer creëren, met de nadruk op jouw. Je kunt kiezen uit een van de drie stijlen: Vintage, Urban of Classic. Met deze drie stijlen kun je ook mixen en matchen om jouw eigen stijl te realiseren.

Qua uitstraling zijn de drie stijlen in YOU heel verschillend, maar ze hebben tegelijkertijd een duidelijke, vertrouwde band met het bekende Deense Dansani-ontwerp. Daarbij zijn eenvoud, functionaliteit en gevoel voor detail de sleutelwoorden en is vakmanschap het uitgangspunt.

 

Classic

Creëer jouw eigen persoonlijke ruimte     Creëer jouw eigen persoonlijke ruimte

Tijdloze elegantie. De klassieke deugden van onze Scandinavische designtraditie stralen door in elk detail en creëren een elegante, tijdloze look.

 

Vintage

Creëer jouw eigen persoonlijke ruimte

Romantisch en functioneel retro. Een lichte en organische vormgeving, die een persoonlijk en decoratief interieurontwerp bepaalt.

 

Urban

Creëer jouw eigen persoonlijke ruimte      Creëer jouw eigen persoonlijke ruimte

Modulaire en minimalistische vormgeving. Strakke en krachtige uitstraling – geen overbodige details die de ononderbroken, effen gekleurde oppervlakken en strakke lijnen verstoren.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*