De verborgen technologie Easy-Box

De verborgen technologie Easy-Box eigenschappen voor een makkelijke installatie. Ideal Standard’s veelzijdige inbouwunit vereenvoudigt het installatieproces en elimineert de noodzaak voor specifiek gereedschap. De universele installatiekit is de perfecte keuze voor het brede assortiment van de elektronische en manuele Navigo inbouwthermostaten, en biedt meer flexibiliteit in het badkamerontwerp. Dankzij de innovatieve functies past de Easy-Box zich aan elk project en installatietype aan, zodat u een duurzame en betrouwbare doucheoplossing kunt creëren.

IS_Multisuite_Multiproduct_AmbCU_NN_Built-in;A1000NU;EasyBox;CerathermNavigo;A7302AA;02.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

Geschikt voor ieder project met Fast-Fix

 Al deze producten zijn ontworpen om aan de behoeften van jou als klant te voldoen en jouw leven gemakkelijker te maken. Daarom hebben zij het Fast-Fix montagesysteem ontwikkeld, met geavanceerde functies die een probleemloze en vooral flexibele installatie garanderen. Of het nu gaat om installatie in de wand, op de wand of voor de wand, montage op voorzetystemen of op prefabwanden, de Easy-Box past zich aan elk project aan.

IS_Multisuite_Multiproduct_AmbCU_NN_Built-in;A1000NU;EasyBox;CerathermNavigo;A7302AA;03.jpeg
CERATHERM NAVIGO

Met de Navigo-technologie regel jij jouw douche-ervaring met één druk op de knop. Het strakke en moderne innovatieve systeem maakt een nauwkeurige regeling van de waterstroom en de temperatuur mogelijk, waardoor elke douche perfect is.

Voor meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*