Design Plus-Award voor wc-bedieningsplaten

Design Plus-Award voor wc-bedieningsplaten Visign for More105Verfijnd en esthetisch fraai zijn de nieuwe WC-bedieningsplaten van systeemaanbieder Viega. Met de bedieningsplaten Visign for More 105, Visign for More 105 sensitive én de Visign for Style sensitive ontving het bedrijf de Design Plus-Award. De vakjury was gecharmeerd van het heldere en gereduceerde design. En was van mening dat Viega er heel goed in is geslaagd om functionaliteiten zoals de intuïtieve herkenbaarheid van de dubbele spoeltechniek te integreren in het hoogwaardige design.

Vlak en glad design

Goed design hoeft niet opdringerig te zijn om aangenaam op te vallen. Dat bewijzen de vlakke varianten van de Visign bedieningsplaten. Met uitzondering van de designs met afgeronde hoeken kunnen alle bedieningsplaten van de series Visign for More en Visign for Style zo worden geïnstalleerd dat ze met de wand een absoluut glad vlak vormen. Alleen de drukknoppen worden nog op de wand opgebouwd. Zo voegen de bedieningsplaten zich harmonisch in het omringende tegelpatroon. Dat wordt mogelijk gemaakt door een inbouwframe dat moeiteloos aan verschillende tegeldiktes kan worden aangepast.

Contactloze wc-bedieningsplaten

Ontdek het voordeel van een elektronisch geactiveerde spoeling. Perfecte hygiëne, geen vingerafdrukken en een absoluut vlak oppervlak dat weinig onderhoud vergt. Eenvoudig met de hand er langs gaan is voldoende om naar keuze met een kleine of grote waterhoeveelheid te spoelen. Zo ontstaat er een compromisloos comfort, dat bovendien gepaard gaat met een aanzienlijke waterbesparing. De bedieningsplaten Visign for More sensitive zijn heel discreet. Want dankzij de elektronische activering zijn geen uitstekende druktoetsen nodig. Zo bedraagt de opbouwhoogte van de bedieningsplaat op de wand slechts 7 mm. Het materiaal glas zorgt daarbij nog eens voor een lichte en briljante uitstraling.

Meer informatie: Viega

Speak Your Mind

*